AnitaS pisze:Specjalnie się zarejestrowałam by opisać sytuację jaka ja i narzeczony uraczyliśmy a propos tej inwestycji. Jesteśmy po trzech tygodniach intensywnych rozmów z nimi i negocjacjach. Po kilku wizytach na inwestycji dopiero dzisiaj dowiedziałam się przypadkiem, że mini plac jaki tam powstał nie należy do mieszkańców tylko do nowo powstałego przedszkola. Deweloper chwali się na wizualizacjach i w opisach inwestycji placem zabaw. Na każdym kroku pokazywany jest plac zabaw. Jest to jawne wprowadzanie w błąd. Placu zabaw od nich nie uraczycie. Części wspólne praktycznie nie istnieją - za to czynsz jaki oferują jest ogromny. Przełknęliśmy go z uwagi na to, że chociaż jest mały plac zabaw. Aczkolwiek teraz się okazuje, że nawet tego nie ma.
Coś Pani źle usłyszała. Przedszkole ma tylko ten teren ze żwirem otoczony siatką. Plac zabaw dla mieszkańców znajduje się przed nią i nie jest może za duży, ale moje dzieci bardzo się z nim polubiły. Fajne jest też wykorzystanie dachu nad wjazdem do garażu gdzie będzie trawa i ławeczki skąd będzie można obserwować bawiące się dzieci. Dodatkowo w ciągu 2 lat obok powstanie Park kieszonkowy z ciekawym placem.

- 20210829_081603.jpg (17.18 KiB) Przejrzano 5462 razy
(sorka za jakość, ale na telefonie nie umiem zmniejszysz wielkości pliku poza jego wielkością :p)