Osiedle Lasówka Kraków - deweloper Stylhut Plus - opinie na forum
Re: Osiedle Lasówka Kraków - deweloper Stylhut Plus - opinie na forum
Ja jestem i tyle o ile zadowolona z płacenia po 2,80 zł a opowiadanie, że gdzieś mają po 9 zł to motywacja aby Terminus podwyższył do mniej jak 9 zł. Będziemy się cieszyć, bo inni mają drożej.
-
Gość pisze:Ja jestem i tyle o ile zadowolona z płacenia po 2,80 zł a opowiadanie, że gdzieś mają po 9 zł to motywacja aby Terminus podwyższył do mniej jak 9 zł. Będziemy się cieszyć, bo inni mają drożej.
Stawka z nowego osiedla przy Bagrowej nie jest bajką.
ktoś kupił takie mieszkanie w budynku C lub innym ?
osiedlelasowka.pl/2022/03/08/mieszkanie-c-26
Troche obawiam się smrodu z Oczyszczalni ścieków na który skarżą się mieszkańcy płaszowa, co myślicie
Troche obawiam się smrodu z Oczyszczalni ścieków na który skarżą się mieszkańcy płaszowa, co myślicie
-
gophfer pisze:ktoś kupił takie mieszkanie w budynku C lub innym ?
Jest na forum kilka tematów dot. inwestycji połozonych znacznie bliżej oczysczalni - można tam poszukac opinii.
Sądzę, że nie powinno byc problemu ze smrodem w tej lokalizacji (niestety nie mieszkam tam, a jedynie czasami przejeższam ul. Lipska do A4).
Mieszkam w blokach TBS na koszykarskiej ponad 20 lat, nigdy nie czułem tutaj Oczyszczalni.
Są tutaj ludzie, którzy odebrali mieszkania. Chcę kupić w bud B byłem obejrzeć części wspólne w bud C i muszę przyznać że rozczarowała mnie mocno jakoś. Dodatkowo okolice z wyjątkiem od strony parku raczej słabo wygląda 

gopher: sprzedam mieszkanie w budynku C. Każde ma zalety i wady.
Ja chyba jednak zrezgnuje z tej lokalizacji, jakoś nie podoba mi się. Poza parkiem to niestety jakoś brzydko tam 

-
gophfer pisze:Są tutaj ludzie, którzy odebrali mieszkania. Chcę kupić w bud B byłem obejrzeć części wspólne w bud C i muszę przyznać że rozczarowała mnie mocno jakoś. Dodatkowo okolice z wyjątkiem od strony parku raczej słabo wygląda
Masz może zdjęcia?
Stregoborr pisze:gophfer pisze:Są tutaj ludzie, którzy odebrali mieszkania. Chcę kupić w bud B byłem obejrzeć części wspólne w bud C i muszę przyznać że rozczarowała mnie mocno jakoś. Dodatkowo okolice z wyjątkiem od strony parku raczej słabo wygląda
Masz może zdjęcia?
olx.pl/d/oferta/sprzedam-mieszkanie-2-pokoje-ul-lasowka-5-pietro-CID3-IDYbDiR.html
Wpisz sobie w olx Lasówka pierwsze wyszukiwanie jest z kategorii mieszkania. Masz tam około 20 ogłoszeń i w kilku są zdjęcia części wspólnych.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”