pl.tradingeconomics.com/commodity/steel
55piotras pisze:Bartab pisze:Mateuszkrk93 pisze:Zgadzam się, normalna sprawa, zwłaszcza ze stal drożeje.
Stal nie ma tu nic do rzeczy. Idą im mieszkania jak ciepłe bułeczki to podnoszą cenę, proste.
Oczywiście że ceny np. stali maja znaczenie.
Tak samo jak cena cementu, prądu, pracowników…
Spróbuj samemu wybudować dom i zobacz jak ceny wzrosły y/y.
Bartab pisze:Mateuszkrk93 pisze:Zgadzam się, normalna sprawa, zwłaszcza ze stal drożeje.
Stal nie ma tu nic do rzeczy. Idą im mieszkania jak ciepłe bułeczki to podnoszą cenę, proste.
PatrykTrav pisze:Bartab pisze:Mateuszkrk93 pisze:Zgadzam się, normalna sprawa, zwłaszcza ze stal drożeje.
Skąd info o tak dobrej sprzedaży?
Bartab pisze:PatrykTrav pisze:Bartab pisze:Stal nie ma tu nic do rzeczy. Idą im mieszkania jak ciepłe bułeczki to podnoszą cenę, proste.
Z księgi wieczystej.
PatrykTrav pisze:Bartab pisze:PatrykTrav pisze:
Z księgi wieczystej.
Rozumiem, ja się sugerowałem stroną, którą w takim razie niezbyt często aktualizują. Swoją drogą jak ma się sprawa z płaszowskim zapachem w tym miejscu? Słyszałem, że tej okolicy ten problem akurat nie dotyczy, jak już to sporadyczne powiewy.
kriskros pisze::ugeek: zaplanowane? - proszę Cię.
luukkaas pisze:Czy ktoś wprowadzał zmiany lokatorskie u dewelopera? Czy opłaci się je wykonywać na tym etapie, czy lepiej poczekać na odbiór mieszkania i wykonać zmiany "na własna rękę"?
Bartab pisze:luukkaas pisze:Czy ktoś wprowadzał zmiany lokatorskie u dewelopera? Czy opłaci się je wykonywać na tym etapie, czy lepiej poczekać na odbiór mieszkania i wykonać zmiany "na własna rękę"?
Jeśli wiesz jakie zmiany chcesz zrobić to oczywiście że lepiej je zrobić teraz niż później na własną rękę. Cennik jest dość rozsądny.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: patomieszkaniec i 47 gości