MarcinG pisze:Tak, dokladnie to osiedle jest mocno intensywne. Dosc wysokie bloki z duza gestoscia. Wiem, ze wybrzydzam, ale to mnie mocno zniechecilo do tej inwestycji.
Zgadzam się, ze jest gęsto, ale pewnie prościej będzie wymienić gdzie nie jest.. bo gęstość aplikuje się do każdej inwestycji w okolicy: murapol mateczniq, budrem-kapelanka, echo-zam, nowymateczny, lagiewnicka od imperial, no moze troche lepiej jest na nowym osiedlu fi, ale jak wybuduja dalszy etap to tez pewnie niekoniecznie. Pewnie najkorzystniej wypada w okolicy osiedle siesta, ale maja specyficzne polozenie bo kolo rzeki i nie da sie tak gęsto zabudować.
Tu na domd wrażenie gęstości potęguje wysokość budynków oraz to, że jest ich tak duzo - gdyby każdy etap budował inny deweloper i była to zupełnie inna inwestycja to pewnie by to nie było aż tak widoczne
Jak to mówią: nie ma idealnych inwestycji/mieszkań i zawsze będą jakieś wady o czym sam się przekonałem szukając idealnego (dla mnie) mieszkania przez kilka lat.
Miałem swoje równanie plusów i minusów, gęstość zabudowy i kilka innych rzeczy była po stronie minusów, ale finalnie zdecydowałem się na tę inwestycję mimo, że też miałem sporo wymagań na liście 'idealnego mieszkania' (czytaj: dużo wybrzydzałem), i pewnie się już pojawiło zmęczenie tym szukaniem, ale finalnie też bilans plusów i minusów wyszedł mi tu najkorzystniej, i planuję tu mieszkać.