U Przybyszewskiego Kraków [deweloper Ekopark] - forum i opinie o inwestycji
-
maszaikasza
Re: U Przybyszewskiego Kraków [deweloper Ekopark] - forum i opinie o inwestycji
Jeśli ktoś jest zainteresowany - ruszyła sprzedaż kolejnego etapu U Przybyszewskiego, na działce obok biurowca Stella Zasady.
Co to za patologia postawiła obok kanału prowadzącego w kierunku rudawy jakąś tabliczkę Teren Prywanty?
Wczoraj jakaś baba wydawała się na mnie że tamtędy sobie przechodzę. Co ci ludzie sobie wyobrażają że będą mówić innym gdzie jak mają chodzić po mieście?
Pierwsze widzę żeby takie praktyki miały miejsce w Krakowie. Legalne jest stawianie takich oznakowań Teren prywatny. Jak rozumiem miasto i tereny wspólnot i spółdzielni to część wspólna wszystkich mieszkańców, nie słyszałem żeby gdzieś ktoś przez teren wspólnoty zabraniał przechodzić osobą spoza wspólnoty. Niektórzy to się na wieś powinny wyprowadzić, a nie w mieście mieszkać. Mam ochotę babsztyla pozwać do sądu za obrazę i atak słowny.
pozdro pisze:Co to za patologia postawiła obok kanału prowadzącego w kierunku rudawy jakąś tabliczkę Teren Prywanty?Wczoraj jakaś baba wydawała się na mnie że tamtędy sobie przechodzę. Co ci ludzie sobie wyobrażają że będą mówić innym gdzie jak mają chodzić po mieście?
Pierwsze widzę żeby takie praktyki miały miejsce w Krakowie. Legalne jest stawianie takich oznakowań Teren prywatny. Jak rozumiem miasto i tereny wspólnot i spółdzielni to część wspólna wszystkich mieszkańców, nie słyszałem żeby gdzieś ktoś przez teren wspólnoty zabraniał przechodzić osobą spoza wspólnoty. Niektórzy to się na wieś powinny wyprowadzić, a nie w mieście mieszkać. Mam ochotę babsztyla pozwać do sądu za obrazę i atak słowny.
wzdłuż potoku możesz chodzić - to ZP.
jeżeli faktycznie po tym terenie szedłeś - a nie komuś po ogródku przynależnym do wyłącznego korzystania przy mieszkaniu
bip.krakow.pl/zalaczniki/dokumenty/n/520219/karta
Dokladnie wzdłuż potoku.
Ktos tam sobie tabliczkę postawił, obstawiam osoba która kupiła mieszkanie na parterze i ma problem ze ludzie tam chodzą i drze mordę na każdego kto przechodzi. Taka MPZP jest to zieleń parkowa
maszaikasza pisze:Jeśli ktoś jest zainteresowany - ruszyła sprzedaż kolejnego etapu U Przybyszewskiego, na działce obok biurowca Stella Zasady.
18-22 T
- Załączniki
-
- UP__4.jpg (91.63 KiB) Przejrzano 519 razy
-
- UP_4.jpg (74.94 KiB) Przejrzano 519 razy
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”