Inwestycja KW 51 Kraków (Kazimierza Wielkiego) / deweloper Des - opinie na forum
Re: Inwestycja KW 51 Kraków (Kazimierza Wielkiego) / deweloper Des - opinie na forum
Zdecydowanie szkoda, normalna plomba i uzupełnienie pierzei byłoby o wiele lepsze, tylko pewnie tak, jak piszesz, kwestia działki. Gdyby jeszcze jakiś deweloper zrobił coś odważnego i nawiązał stylistycznie do kamienic w okolicy, to byłaby już bajka. Tak niewiele, a takie to trudne w Krakowie do zrobienia.
Re: Inwestycja KW 51 Kraków (Kazimierza Wielkiego) / deweloper Des - opinie na forum
Śmiało mogę polecić. Według mnie bardzo uczciwy developer, firma solidna, profesjonalna. Nie widzę nic niepokojącego w ich działaniach
Michal21 pisze:Śmiało mogę polecić. Według mnie bardzo uczciwy developer, firma solidna, profesjonalna. Nie widzę nic niepokojącego w ich działaniach
Witaj Michal21 na forum

Teraz uczciwy deweloper to naprawdę rzadkość więc jeżeli możesz to podaj przykłady 'profesjonalizmu' i 'uczciwości', bo same te określenia niestety nic nie mówią, a z tego wątku można się dowiedzieć że ten deweloper to ostatnia firma której można zaufać

Michal21 pisze:Śmiało mogę polecić. Według mnie bardzo uczciwy developer, firma solidna, profesjonalna. Nie widzę nic niepokojącego w ich działaniach
Fajnie, że się zarejestrowałeś na forum tylko po to, aby w Twoim pierwszym poście, dwie minuty po, nam to napisać.

Tak generalnie to ciekawa konstrukcja myślowa, "nie widzę nic niepokojącego w ich działaniach", o jakie działania chodzi, bo w wątku nic na ten temat nie ma. Czyżby były jakieś działania/zarzuty, o których tutaj nie wiadomo i jakieś fakty są z góry wyprzedzane?
Prognoza anubisa > taka jak Kierownika Zakładu Ekonomii Instytucjonalnej i Politycznej SGH:
https://cutt.ly/pEi3HOF
Nowe pustostany w Krakowie > zapraszam do wątku o pustostanach:
https://budujesie.pl/viewtopic.php?f=14&t=12022
https://cutt.ly/pEi3HOF
Nowe pustostany w Krakowie > zapraszam do wątku o pustostanach:
https://budujesie.pl/viewtopic.php?f=14&t=12022
Warto pewnie zapytać mieszkańców innych inwestycji wybudowanych przez tego dewelopera.
A ma ktoś może jakieś zdjęcia z budowy tej inwestycji, jak to teraz wygląda, jakieś prace już ruszyły?
A ma ktoś może jakieś zdjęcia z budowy tej inwestycji, jak to teraz wygląda, jakieś prace już ruszyły?
-
Na wizualizacjach przedstawiają to miejsce jakby miałobyć wybudowane pośrodku błoń wśród pięknych rozległych łąk, skopane w słońcu podwórze. Quick look na google maps... 
gdzie jest UOKiK 

-
Budynek zbudowany w środku jeszcze nie wykończony. 3 wejścia do budynku z parteru i po jednym wejściu po schodkach na kolejne pietra.
Oprowadza bardzo miła Pani.
Mapa pokazuje 2km do Centrum.
AGH, UP są dość blisko.
Portierzy będą zależni od wspólnoty. 70 mieszkań, przy ok 4 portierach daje ok. 200-300 zł wyższe czynsze co miesiąc na mieszkanie.
Zależnie jak zadecyduje wspólnota.
Aktualnie nie ma obowiązku kupowania miejsca postojowego, dla mnie to akurat plus.
Oprowadza bardzo miła Pani.
Mapa pokazuje 2km do Centrum.
AGH, UP są dość blisko.
Portierzy będą zależni od wspólnoty. 70 mieszkań, przy ok 4 portierach daje ok. 200-300 zł wyższe czynsze co miesiąc na mieszkanie.
Zależnie jak zadecyduje wspólnota.
Aktualnie nie ma obowiązku kupowania miejsca postojowego, dla mnie to akurat plus.
Rzeczywiście sporo przestrzeni na tej wizualizacji, jakoś jak to widziałem ostatnio, to wydawało mi się, że nie ma tak dużo miejsca w sąsiedztwie tego budynku, ale może coś przeoczyłem 

Ta inwestycja przy Kazimierza Wielkiego w Krakowie będzie miała jakieś kolejne etapy jeszcze? Jakoś za krótki mi się wydaje ten budynek w porównaniu z wizualizacją.

Inna sprawa, że nie robi jakiegoś specjalnego wrażenia. Szkoda, że nie zrobiono tam czegoś bardziej nawiązującego do okolicznego modernizmu, którego sporo po sąsiedzku.

Inna sprawa, że nie robi jakiegoś specjalnego wrażenia. Szkoda, że nie zrobiono tam czegoś bardziej nawiązującego do okolicznego modernizmu, którego sporo po sąsiedzku.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”