Inwestycja Meiera 16E Kraków od Dom-Bud - opinie na forum
Re: Inwestycja Meiera 16E Kraków od Dom-Bud - opinie na forum
Witam, ktoś się może zdecydował jeszcze na zakup? Może istnieje jakieś forum czy temat gdzieś dla ludzi którzy się zdecydowali? Z tego co widzę mieszkania się sprzedają i pewnie do końca budowy zejdzie wszystko. To taka inwestycja z mocną nadzieją ze rejon się rozwinie ale wszystko na to wskazuje wiec trzymamy kciuki
Ja osobiście czekam najbardziej na koniec remontu dróg plus na jakieś informacje odnośnie nowego pasa startowego w Balicach, póki co tam się sądują z mieszkańcami z okolic Balic ale ponoć nie ma innej opcji niż drugi pas bo lotnisko za bardzo się rozrosło, to dobrze dla nas chcących mieszkać pod obecną trasą lądowania samolotów.

Witam! Czy ktoś wie ile kosztują w tej inwestycji komórki lokatorskie?
Za 3m^2 około 10 tyś.
Troszkę droższe są te umieszczone na piętrach ale pewnie i tak już wszystkie są wykupione i zostały te na poziomach 0 i -1 

A tak wgl to czy jest tu ktoś kto kupił mieszkanie w tej inwestycji?:)
Nie sugeruj się przypadkiem jakoś ilością wpisów kupując mieszkanie.
Całe etapy potrafią zejść bez jednego wpisu.
Całe etapy potrafią zejść bez jednego wpisu.
Jestem bardzo ciekawy jakie ceny dowalą w drugim etapie, który powstaje równocześnie z pierwszym (ten sam budynek).
Są bardzo podobne, bo interesowałam się tą inwestycją. Ale wszystko drożeje i nie wiadomo jakie będą po nowym roku czy później. Termin oddania maj 2023 II etap
Podbijam temat tej inwestycji. Ciekawi mnie czy będą jakieś opóźnienia w 1 etapie. Dużo mieszkań poszło. Zostało dużo trójek, kilka 4
Mnie interesuje właśnie 4 ☺️

Czy metraż tego pokoju ostatecznie będzie miał 9.44? Bo po pomnożeniu 378 i 246 wychodzi 9,29 m2. Proszę o wyrozumiałość, jestem w tym temacie zielona
Ostatnio zmieniony 19 gru 2021, 21:20 przez Venya97, łącznie zmieniany 2 razy.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”