Przewóz 6 Kraków od dewelopera Proins - opinie na forum
Re: Przewóz 6 Kraków od dewelopera Proins - opinie na forum
W sumie, to mocno średnie układy, mieszkanie za grubo ponad 700k i balkon nie ma nawet 4 m2, przedpokoje po kilkanaście metrów kwadratowych. No i największe mieszkania są 3-pokojowe, czyli dwie sypialnie, więc rodzinne, ale pod warunkiem, że ma się niewielką rodzinę. Plus za kilka mieszkań, które mają osobną i jasną kuchnię, choć chyba wolałbym mieć aneks w salonie, a za to dodatkową sypialnię.
Był ktoś ostatnio po sąsiedzku i może powiedzieć, jak idą prace budowlane? Inwestycja już wyszła z ziemi? Tam chyba deweloper Proins ma większą działkę, jak ona ma być w całości zagospodarowana blokami, tak odnosząc się do wpisu powyżej. Ale faktycznie, jeśli chodzi o osiedla w okolicy, to wydaje się, że chyba City Vibe jest najciekawiej zaprojektowanym zespołem nowych budynków w okolicy.
Stan na 1.07.2022. Ponoć jest szansa, że się wyrobią do końca roku, gdzie oddanie inwestycji wstępnie było szacowane na koniec pierwszego kwartału 2023.

piekczyk pisze:Stan na 1.07.2022. Ponoć jest szansa, że się wyrobią do końca roku, gdzie oddanie inwestycji wstępnie było szacowane na koniec pierwszego kwartału 2023
Dzięki za podzielenie się relacją, myślałem, że to ledwo będzie wychodziło z ziemi, a tu już stan surowy zamknięty i tylko patrzeć, aż zaczną elewacje robić na nowym bloku. Szkoda, że balkony jednak nie są nieco większe, bo to przydatna sprawa. No i ciekawe, jak wyjdzie to z elewacja, ale ma szansę sensownie wyglądać.
piekczyk pisze:Stan na 1.07.2022. Ponoć jest szansa, że się wyrobią do końca roku, gdzie oddanie inwestycji wstępnie było szacowane na koniec pierwszego kwartału 2023.
Skąd takie informacje?
Był ktoś może w okolicy ostatnio i da znać, jak idzie budowa tej inwestycji albo rzuci jakieś zdjęcie na forum? Ile tego już deweloper Proins wystawił?
Jakie w ogóle są zdania na temat tej inwestycji? Widze tam kilka ciekawych mieszkań, i o ile układy nie są idealne to ceny całkiem ok jak i lokalizacja. Czemu mają jeszcze tyle mieszkań wolnych mimo, że inwestycja właściwie gotowa? Dodatkowo ściany pomiędzy mieszkaniami 25cm więc solidnie i z niezłą akustyką. Z jednej strony rozważam tam zakup ale z drugiej nie jestem pewien 

-
Cześć,
podłączam się do pytania. Też jestem zainteresowany zakupem mieszkania w tej inwestycji i zastanawia mnie duża ilość wolnych mieszkań gdzie zwykle na tym etapie już wszystko jest wyprzedane.
podłączam się do pytania. Też jestem zainteresowany zakupem mieszkania w tej inwestycji i zastanawia mnie duża ilość wolnych mieszkań gdzie zwykle na tym etapie już wszystko jest wyprzedane.
michalel109 pisze:Cześć,
Na pewno jakiś wpływ ma fakt że Proins cały czas nie zgadza się na mieszkania w Kredycie 2%. Sam jestem zainteresowany ich inwestycją na centralnej od około miesiąca, w międzyczasie zeszły prawie wszystkie interesujące mnie lokale, a oni nadal się nie zgadzają. W poniedziałek będę dzwonił do nich ponownie choć pewnie nadal bez zmian. Ostatnio ich pytałem na samym początku czerwca.
Tuzinek pisze:michalel109 pisze:Cześć,
Na pewno jakiś wpływ ma fakt że Proins cały czas nie zgadza się na mieszkania w Kredycie 2%. Sam jestem zainteresowany ich inwestycją na centralnej od około miesiąca, w międzyczasie zeszły prawie wszystkie interesujące mnie lokale, a oni nadal się nie zgadzają. W poniedziałek będę dzwonił do nich ponownie choć pewnie nadal bez zmian. Ostatnio ich pytałem na samym początku czerwca.
w jaki sposob nie zgadzaja sie na kredyt 2%? nie daja czasu na uruchomienie kredytu? chcesz kupic z zerowym wkładem własnym?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”