Odlewnicza Apartments Kraków od DZMT - opinie na forum
Re: Odlewnicza Apartments Kraków od DZMT - opinie na forum
Fajne osiedle, Jest to ostatni budynek. Mieszkanie w niezłym standardzie. Oglądałem jak jeszcze było w remoncie. Mi osobiście się podobało
-
jaca pisze:Fajne osiedle, Jest to ostatni budynek. Mieszkanie w niezłym standardzie. Oglądałem jak jeszcze było w remoncie. Mi osobiście się podobało
to mieszkanie już ponad pół roki wisi, nic dziwnego.
Wygląda nie tak źle w środku, ale ta cena kosmiczna jak na to co się dostaje.
Właściciel chyba kupił, wykończył i teraz szuka kogoś kto da mu zarobić, od pół roku niesprzedane i wg historii ogłoszenia cena obniżona o 50 000 czyli 3% od tamtej pory (czyli praktycznie nic)
Cenna jest rynkowa. Za płotem deweloper buduje osiedle i sprzedaje nawet drożej. Co nie zmienia faktu że jest bardzo drogo. Mieszkanie wykończone w dość wysokim standardzie nie oszczędzano na materiałach.
-
to prawda, rynek wycenił mieszkanie i wygląda na to, że cena jest zbyt wysoka, bo jeszcze nikt nie kupił : )
jak nazywa się sąsiednia inwestycja?
jak nazywa się sąsiednia inwestycja?
Prospekt prospektem a życie życiem ...
Destino-Ekopark Zapytałem dewelopera o cenę mieszkania około 90 m^ i tanio nie jest;)
A w odniesieniu do sprzedawanego mieszkania to warto podpytać bezpośrednio u dewelopera myślę że może udzielić sporo informacji 

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”