Kobi House Kraków (Kobierzyńska) od Imperial Capital - opinie na forum
Re: Kobi House Kraków (Kobierzyńska) od Imperial Capital - opinie na forum
Wygląda to, jak wygląda, ale co ciekawe, już chyba z połowa albo i więcej mieszkań już zostało sprzedanych.
Albo deweloper manipuluje dostępnymi mieszkaniami w ofercie, albo ludzie masowo anulują rezerwacje
10.03.2024

25.10.2024

Jako ciekawostkę powiem ze ten okrąglak obok ktoś remontuje i wykańcza, więc raczej nie będzie tak straszyło. W tle widać rusztowanie i ekipe która robi ocieplenie. Niestety nie widziałem osobnej żółtej tablicy. Może Imperial to kupił i remontuje, żeby łatwiej sprzedać mieszkania z głównej inwestycji?

10.03.2024

25.10.2024

Jako ciekawostkę powiem ze ten okrąglak obok ktoś remontuje i wykańcza, więc raczej nie będzie tak straszyło. W tle widać rusztowanie i ekipe która robi ocieplenie. Niestety nie widziałem osobnej żółtej tablicy. Może Imperial to kupił i remontuje, żeby łatwiej sprzedać mieszkania z głównej inwestycji?

k-meal pisze:Albo deweloper manipuluje dostępnymi mieszkaniami w ofercie, albo ludzie masowo anulują rezerwacje
10.03.2024
25.10.2024
Mieszkania gotowe do odbioru.
Drzewka już posadzili .
A 40 proc mieszkań wolne.
Znak czasu .
Myślisz że ktoś kupi te apartamenty z antresolą za 1.5 mln zł?
Nie wiem jakie ceny były wiosna - ale teraz pokazali 3 pokojowe 55m po 14 T/m z zachętą do spotkania i porozmawiania o cenie ostatecznej.
To już wygląda rozsądniej , czyżby ich docisnęło...
To już wygląda rozsądniej , czyżby ich docisnęło...
Czy ktoś orientuje się z czego wynika to, że na 4 poziomie są mieszkania z antresolami, a nie zostało zamiast tego wydzielone pełne 5 piętro? Nawet z perspektywy elewacji budynek wygląda jakby miał 5 pięter.
..bo chcieli takie zbudować/sprzedać? czymś się wyróżnić? czy wiecej na tego typu mieszkaniach zarobia niz gdyby to byly w pelni osobne pietra (czyli pewnie o kilka mieszkan wiecej) - nie wiem
NIby sprzedali dwa duże frontowe mieszkania w ciągu 2 tygodni. Ciekawe.

To jest bardzo ciekawy wątek-trochę śledzę te mieszkania. Jeszcze miesiąc temu oba były niedostępne na stronie dewelopera, ale wisiały na nie ogłoszenia agencji. Przedstawiciel dewelopera twierdził że są sprzedane i “ktoś je pewnie odsprzedaje”. Potem magicznie wróciły na stronę (ogłoszenia agencji zniknęły) ale jedno było objęte wstępną rezerwacją, bo klient rzekomo nie dostał kredytu, “ale jeszcze walczy”. Teraz znowu zniknęły, oba ma raz. 

Przecież to oczywiste, że biura sprzedaży steruje podażą i robią co chcą z ogłoszeniami, żeby tylko wywołać efekt braku dostępności wymarzonego M.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”