Łokietka Park Lane - deweloper Hammak - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
tonyxxl

Re: Łokietka Park Lane - deweloper Hammak - opinie na forum

Postautor: tonyxxl » 02 mar 2026, 19:30

Sellie pisze:
tonyxxl pisze:
DobrzeJuzBylo pisze:[

Bardzo współczuję i trzymam kciuki za rozwiązanie wszystkich problemów. Niestety powtarza się schemat, że jedyne nieruchomości, jakie można względnie bezpiecznie kupić to typowe mieszkania, w segmencie popularnym od dużego dewelopera. Wszystkie kameralne inwestycje, mniemane premium czy w ogóle zabudowa indywidualna to jest zupełna wolna amerykanka.

Poprawki (nie wiadomo jakie w sumie) z tego co pisze zostały wykonane, więc nie wiem w czym problem? Nie słyszałem żeby któryś deweloper oddał budynek w stanie idealnym. Zawsze jest cos do poprawy.

To może niech zaczną budować porządnie, to nie trzeba będzie poprawek? :roll:

A sama inwestycja wygląda bardzo tanio, tandetnie... ostatnio intensywnie pojawiają mi się reklamy tej inwestycji. Na wizualizacjach wyglądało to pięknie, a w realu tandetnie - jak jakieś garaże czy industrialne baraki/strefa przemysłowa. Bardzo współczuję ludziom, którzy to kupili, bo jest to kolejny niesprzedawalny gniot... przy jakichkolwiek sprzedażach, będą musieli zejść z 50% z ceny, bo nie wierzę, że ktoś da za coś tak wyglądającego milion... gdzie za milion można mieć normalny, elegancki dom.

taa marzycielu, elegancki dom w mieście za milion postawisz, jak sama działka tyle kosztuje :D

tonyxxl

Re: Łokietka Park Lane - deweloper Hammak - opinie na forum

Postautor: tonyxxl » 03 mar 2026, 17:30

Nie_stać_mnie pisze:Nie wiem, gdzie goscie mieliby parkować.

a o tu:
Obrazek
albo tutaj:
Obrazek
Sellie pisze:A sama inwestycja wygląda bardzo tanio, tandetnie... ostatnio intensywnie pojawiają mi się reklamy tej inwestycji. Na wizualizacjach wyglądało to pięknie, a w realu tandetnie - jak jakieś garaże czy industrialne baraki/strefa przemysłowa. Bardzo współczuję ludziom, którzy to kupili, bo jest to kolejny niesprzedawalny gniot

Az się przejechałem zobaczyc tę "tandetę", bo jak byłem na jesieni to wyglądało ok. Jedyne co muszę przyznać wygląda dziwnie, to ta zielona blacha dostała jakiegoś parcha i jakby skorodowała...nie wiem, jak to ma się zachowywac z czasem, może ma to tak zaśniedzić się jak jakaś miedź :roll:
I te tarasy nad garażami...wg mnie bez sensu, wolałbym powierzchnie mieszkalną a tak dostajemy bardzo mało praktyczny taras na piętrze.
No ale to juz kwestia gustu w sumie, może kumuś to bedzie własnie potrzebne.
Budynki i zagospodarowanie terenów wspólnych wyglądaja bardzo normalnie i przyzwoicie, na pewno nie tandetnie. Jest po zimie i wciąz tam trwa praktycznie budowa. Jak się zazieleni, dojdą jakieś trawniki i krzaczki, to będzie taki standard plus.
Napewno jakbym szukał czegos większego dla rodziny, żeby wygodnie pomieszkać, to wolałbym taki segment 135m2, niż jakieś niecałe 60 m2 z dużym czynszem w bloku na np Głowackiego 2km od tego miejsca za 1,2mln.

Tutaj jeszcze kilka fotek z wykańczania inwestycji:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek