anatol pisze:Faktycznie sprzedaż idzie im całkiem sprawnie, znacznie szybciej niż na wielu innych nowych inwestycjach, którym się przyglądałem.
które inwestycje masz jeszcze na oku?
anatol pisze:Faktycznie sprzedaż idzie im całkiem sprawnie, znacznie szybciej niż na wielu innych nowych inwestycjach, którym się przyglądałem.
wojdyla1980 pisze:które inwestycje masz jeszcze na oku?
Majkatakajakja pisze:Podobno na tej samej
anatol pisze:wojdyla1980 pisze:które inwestycje masz jeszcze na oku?
Patrzyłem jeszcze na drugą stronę miasta, tj. Prądnik Biały, za torami, ale tam mam wrażenie, że w szczerych polach blokowiska powstają.
anatol pisze:Majkatakajakja pisze:Podobno na tej samej
Dzięki za info, to dobrze moim zdaniem.
A jak z bezpieczeństwem w tej okolicy? Nie mieszkałem nigdy w tej części Krakowa, jest tam w miarę bezpiecznie?
anatol pisze:Majkatakajakja pisze:Podobno na tej samej
Dzięki za info, to dobrze moim zdaniem.
A jak z bezpieczeństwem w tej okolicy? Nie mieszkałem nigdy w tej części Krakowa, jest tam w miarę bezpiecznie?
Lokatorzy 4 pisze:Witam anatol![]()
Okolica bezpieczna, na minus graficiarze bo Bieżanów Wisła, Prokocim Cracovia gimnazjum szaleje czasami
Bardzo dużo parków : Aleksandry, Liliwenedy, Jerzmanowskich. Są żłobki i przedszkola jednak szkoły podstawowe takie sobie poziom.
Na plus blisko Tramwaj i autobusy oraz A4 jednak to koniec Krakowa. Pytanie gdzie pracujesz jak daleko.
U nas więcej plusów czekamy na blok.
Na minus mała dostępna oferta mieszkań
Szkoda tylko że forum blokuje wymianę telefonów gdyż Archicom ma program poleceń.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 35 gości