Niestety, żadnych wieści. Pisałam w styczniu maila i podobno wszystko uzależnione jest od wykonawcy... Skłaniam się jednak do tego że te wcześniejsze odbiory się nie odbędą i deweloper będzie sztywno trzymał się terminów z umowy...
Też tak czuję w kościach, że z wcześniejszych odbiorów nici No nic pozostaje tylko grzecznie czekać i przesuwać terminy u ekipy wykończeniowej + meblarskiej.
Jeśli chodzi o nieoficjalne odbiory, to czekają na informację od Generalnego Wykonawcy. Jeśli chodzi o przekazanie kluczy do mieszkań, uzyskałam informacje aby nastawić się na czerwiec.
Swoją drogą, "nieoficjalne odbiory" to są te podczas których można przyjść z firmą która zajmuje się odbiorami i wtedy jest czas na zgłoszenie wszystkich usterek? Bo "nieoficjalne" to dla mnie słowo zagadka
Według tego jak zrozumiałam Panią Kamile, nieoficjalne odbiory mają zostać zorganizowane w celu usunięcia usterek w mieszkaniach przed oficjalnym odbiorem podczas którego zostanie podpisany protokół odbioru mieszkania.
Jestem tylko ciekawa skąd się wziął ten pierwszy termin, że nieoficjalne odbiory rozpoczną się w listopadzie Skoro mamy marzec a nic nowego nie słychać. W mailu poinformowali o niekorzystnych warunkach atmosferycznych ale chyba nie spodziewano się innych w miesiącach listopad grudzień styczeń?