Apartamenty Snycerska od WAN deweloper - opinie i forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Lukaszkra

Re: Apartamenty Snycerska od WAN deweloper - opinie i forum

Postautor: Lukaszkra » 26 mar 2019, 13:58

Nie rozpatruje nawet usterek nie mówiąc już o jakiejkolwiek naprawie... Jeśli ktoś decyduje sie na zakup to niech nie liczy na rękojmię w WAN...

Master

Postautor: Master » 21 kwie 2019, 17:08

Lukaszkra pisze:Nie rozpatruje nawet usterek nie mówiąc już o jakiejkolwiek naprawie... Jeśli ktoś decyduje sie na zakup to niech nie liczy na rękojmię w WAN...

Podasz jakiś przykład na to może?

niesasanka

Postautor: niesasanka » 21 paź 2019, 14:15

Czy ceny w tej inwestycji dalej takie wysokie? Troche slabo, ze na stronie nic na temat cen nie widac.

pozdro

Postautor: pozdro » 24 lis 2019, 9:48

Wiecie ja wiem czy ceny absurdalne. Z jednej strony Staw Plaszowski, z drugiej Krakow Plaszow Poludnie Dworzec. Z 100 tys m2 biurowcow. Obok skm 7min do centrum 4 min na zablocie. Przez Park Obuz Plaszow do bonarki do roboty. Rowerem przez kladke to The Cracow Park. Te mieszkania sa warte tyle powoli

yyeeoo

Postautor: yyeeoo » 24 lis 2019, 10:45

Cena dla tego miejsca jest absurdalna i nie ma co z tym dyskutować.

Ktokolwiek mieszkał w okolicy zdaje sobie z tego sprawę.

pozdro

Postautor: pozdro » 24 lis 2019, 11:29

No, ale skoro po 10 tys sprzedają mieszkania w Lokum Vista gdzie nawet tramwaju nie ma. To Snycerska ma przynajmniej bliskość komunikacji miejskiej i jest 2 przystanki 4 min jazdy od Zabłocia (gdzie mieszkania są po 15 tys zł!) :D No a do tramwaju też jest blisko. Okolica dużo bardziej spokojna i przyjemna niż np Walergo Slawka z smrodem samochodów pod oknem

mac_kow

Postautor: mac_kow » 24 lis 2019, 12:31

pozdro pisze:No, ale skoro po 10 tys sprzedają mieszkania w Lokum Vista gdzie nawet tramwaju nie ma. To Snycerska ma przynajmniej bliskość komunikacji miejskiej i jest 2 przystanki 4 min jazdy od Zabłocia (gdzie mieszkania są po 15 tys zł!) :D No a do tramwaju też jest blisko. Okolica dużo bardziej spokojna i przyjemna niż np Walergo Slawka z smrodem samochodów pod oknem

A z ciekawości- jakie teraz ceny na Syncerskiej od WAN?

mateuszf

Postautor: mateuszf » 28 gru 2019, 16:00

mac_kow pisze:
pozdro pisze:No, ale skoro po 10 tys sprzedają mieszkania w Lokum Vista gdzie nawet tramwaju nie ma. To Snycerska ma przynajmniej bliskość komunikacji miejskiej i jest 2 przystanki 4 min jazdy od Zabłocia (gdzie mieszkania są po 15 tys zł!) :D No a do tramwaju też jest blisko. Okolica dużo bardziej spokojna i przyjemna niż np Walergo Slawka z smrodem samochodów pod oknem

W segmencie 40-50 m2 gdzie szukam - na piętrze od 8k za m2 (cena promocyjna), na parterze bliżej 9k.

Myślisz, że na dzień dzisiejszy taka oferta jest opłacalna? Jeśli nie to co innego byś polecał?

mac_kow

Postautor: mac_kow » 28 gru 2019, 16:11

mateuszf pisze:
mac_kow pisze:

W segmencie 40-50 m2 gdzie szukam - na piętrze od 8k za m2 (cena promocyjna), na parterze bliżej 9k.

Myślisz, że na dzień dzisiejszy taka oferta jest opłacalna? Jeśli nie to co innego byś polecał?

Pewnie nie mnie pytasz, ale ja myślę, że "opłacalna" na pewno nie. Ale co kto lubi. Budynek teoretycznie jest "apartamentowcem". Jeśli uważasz, że oferta jest warta tej ceny- to śmiało.

Sama najbliższa okolica- dokładnie ją sprawdź, proszę. Długie spacery wskazane. Akurat sam Stary Prokocim do mnie średnio przemawia.

Natomiast jeśli już celujesz w ten rejon miasta, to na pewno zapoznaj się z ofertą konkurencji na Nowym Prokocimiu i Bieżanowie. Trochę tego jest. Tak jak pisałem w innych wątkach ostatnio- znam dość dobrze "Start City" i jest to inwestycja godna polecenia w ciemno- ale to zupełnie inny rodzaj budynku. Kameralnie nie jest.
Poza tym: Osiedle Telimeny, PM Development Mała Góra, Nokturn Mała Góra, nawet w Proins Mała Góra coś chyba jeszcze zostało, "Osiedle Pod Kasztanem" na Korepty.
Wszystkie wymienione inwestycje będą tańsze niż Snycerska od WAN, a niekoniecznie gorsze.

mateuszf

Postautor: mateuszf » 28 gru 2019, 16:35

mac_kow pisze:Pewnie nie mnie pytasz, ale ja myślę, że "opłacalna" na pewno nie. Ale co kto lubi. Budynek teoretycznie jest "apartamentowcem". Jeśli uważasz, że oferta jest warta tej ceny- to śmiało.

Sama najbliższa okolica- dokładnie ją sprawdź, proszę. Długie spacery wskazane. Akurat sam Stary Prokocim do mnie średnio przemawia.

Natomiast jeśli już celujesz w ten rejon miasta, to na pewno zapoznaj się z ofertą konkurencji na Nowym Prokocimiu i Bieżanowie. Trochę tego jest. Tak jak pisałem w innych wątkach ostatnio- znam dość dobrze "Start City" i jest to inwestycja godna polecenia w ciemno- ale to zupełnie inny rodzaj budynku. Kameralnie nie jest.
Poza tym: Osiedle Telimeny, PM Development Mała Góra, Nokturn Mała Góra, nawet w Proins Mała Góra coś chyba jeszcze zostało, "Osiedle Pod Kasztanem" na Korepty.
Wszystkie wymienione inwestycje będą tańsze niż Snycerska od WAN, a niekoniecznie gorsze.

Pytałem Ciebie, tylko nie ogarniam jeszcze jak działa to forum. Dzięki za odpowiedź, sprawdzę te inne opcje. Jak dla mnie plusem Snycerskiej jest bliskość stacji SKA i pętli tramwajowej - około 10min piechotą do obu miejsc. Co do ceny to nie mam teraz samochodu więc nie potrzebuję miejsca postojowego, a w innych inwestycjach zakup jest zazwyczaj wymagany. To prawie tysiąc różnicy na m2 w tym metrażu jakiego szukam.

Dlaczego "Start City" to inwestycja do polecenia w ciemno?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”