Sam szukałem mieszkania przez rok i w końcu zdecydowałem się na Solarisa. Pozdrawiam przyszłych sąsiadów!

Również zastanawiałem się nad Emaus Garden, ale jednak jest tam drożej, a tereny są zalewowe + dużo gorsza infrastruktura.
rado pisze:Podgórzanin pisze:20 pięter w Krakowie ?!
Pewnie nie załapaliście się na odnowione okolice Tauronu
gdy jeszcze po 7k była Cordia i Dasta to sobie teraz wymyślacie problemy aby nie było sercu żal..
No to 17 pięter jak w Trójmieście, gdzie nie maja z tym problemu.
m.trojmiasto.pl/wiadomosci/Siedemnascie-pieter-Dlaczego-nie-wiecej-n49980.html
A co jest takiego na Czyżynach że nie można wysokich budynków budować? Przysłonią Wawel ?
Zastanów się czy lepiej mieć kilka wysokich budynków i duzo przestrzeni dookoła. Czy lepiej blok na bloku i minimalne odległości między budynkami i 4 5 6 pięter.
W obu przypadkach na tym samym terenie zamieszka tyle samo ludzi.
Tam było sporo terenu dookoła parku lotników i można było pozwolić na wysokie budynki z widokiem na park a skończyło się na niskich z widokiem na drzewa parku...
Tak to wygląda z mojej perspektywy i za Jacka i tych władz miasta poprawy nie będzie.
Peter_28 pisze:Szyby na balkonach wyglądają fajnie ale na I piętrze będą wymagały obklejania jakąś folią bo bez tego to totalny brak intymności .....
iti pisze:Peter_28 pisze:Szyby na balkonach wyglądają fajnie ale na I piętrze będą wymagały obklejania jakąś folią bo bez tego to totalny brak intymności .....
A jakie okna są montowane w inwestycji? Od strony ul. Lema będą jakieś inne? Ile szyb w nich będzie? Ktoś się może tym interesował i podzieli się informacją?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości