Solaris Park Kraków od Semaco (przy Parku Lotników) - opinie na forum
Re: Solaris Park Kraków od Semaco (przy Parku Lotników) - opinie na forum
Nie wymagajmy cudow w tej cenie 

Mirosław Ch. Urodzony w Małopolsce, na co dzień mieszkający w Krakowie.
czyzy pisze:Ja dobrze widzę, że w środku osiedla, w podwórzu, to nie tylko jest ten blok środkowy, ale i parking? Czyli tam w środek będzie wpuszczony jeszcze jakiś ruch samochodowy?
Wizualizacja: deweloper Semaco
Fajnie tak... ale kto co lubi : )
Ja to podwórko widziałem parę dni temu na żywo i tam faktycznie są takie zarośnięte trawką miejsca parkingowe tylko, że dojazd do nich to tylko chodnikiem? Dziwaczne rozwiązanie.
teqnix pisze:Ja to podwórko widziałem parę dni temu na żywo i tam faktycznie są takie zarośnięte trawką miejsca parkingowe tylko, że dojazd do nich to tylko chodnikiem? Dziwaczne rozwiązanie.
Dziwaczne i kiepskie, wydawało się, że tam już strefa piesza będzie, ale teraz okazuje się, że nie bardzo. No ale widać i na tych kilku miejscach postojowych deweloper chciał zarobić.
Trochę to już wszystko okrzepło, więc można spojrzeć na to osiedle z odrobiną dystansu.

Jakoś tak łyso to wyszło, bez drzew, bo chyba pod całością jest garaż podziemny, za to z miejscami postojowymi pomiędzy blokami.

Jakoś tak łyso to wyszło, bez drzew, bo chyba pod całością jest garaż podziemny, za to z miejscami postojowymi pomiędzy blokami.
Trochę wesołości dodaje plac zabaw żłobka, który powstał w bloku.

I tak jest całkiem w porządku, że mają taki ogródek, bo nie każdy żłobek może się pochwalić takimi "luksusami" dla dzieci.

I tak jest całkiem w porządku, że mają taki ogródek, bo nie każdy żłobek może się pochwalić takimi "luksusami" dla dzieci.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”