Kliny Zacisze - Atal Kraków - opinie i forum osiedla na Klinach
Re: Kliny Zacisze - Atal Kraków - opinie i forum osiedla na Klinach
lovekrakow.pl/aktualnosci/w-piatek-wmurowanie-aktu-erekcyjnego-pod-budowe-osiedla-rzadowego-na-klinach_33047.html
gazetakrakowska.pl/mieszkanie-plus-w-krakowie-kolejny-krok-do-budowy-osiedla-na-klinach/ar/c3-14594303
Zaczynaja...
lovekrakow.pl/aktualnosci/erekcyjny-akt-wmurowany-teraz-pora-na-nowe-mieszkania_33106.html
lovekrakow.pl/aktualnosci/erekcyjny-akt-wmurowany-teraz-pora-na-nowe-mieszkania_33106.html
To osiedle zamieniaja w Mieszkanie +.
Ciekawe co na to nabywcy wczesniejszych etapow...
osiedleharmonia.com.pl/inwestycja
Ciekawe co na to nabywcy wczesniejszych etapow...
osiedleharmonia.com.pl/inwestycja
Jak te tysiace nowych mieszkancow dotrze do miasta...
krakow.pl/aktualnosci/235430,29,komunikat,przedluza_sie_przygotowanie_projektu_ulicy_8_pulku_ulanow.html
krakow.pl/aktualnosci/235430,29,komunikat,przedluza_sie_przygotowanie_projektu_ulicy_8_pulku_ulanow.html
witam,
zrobiłam rezrwacje na osiedlu Kliny Zacisze- generalnie przeraza mnie bardzo mala ilosc miejsc parkingowych, w biurze u dewelopera dowiedzialam sie ze miejsca parkingowe przysluguja mieszkaniom co najmniej 5kilku metrowym ( stad tez zamiast 45 m zdecydowalam sie na 55) ale obawiam sie ze osiedle bedzie wygladalo jak auto komis. Wspolczynnik 0,8 miejsca na mieszkanie w czasach gdzie wiekszosc mieszkan potrzebuje okolo 2 jest dosc przerazajacy.
zastanawiam sie czy miasto planuje tam jakos polepszyc uslugi komuniakcujne?
jak rowniez czy z oszczyszalni nie dobiegaja jakies uciazliwe zapachy ?
czy ktos sie moze orientuje co bedzie dokladnie sasiadowac z osiedlem ?
zrobiłam rezrwacje na osiedlu Kliny Zacisze- generalnie przeraza mnie bardzo mala ilosc miejsc parkingowych, w biurze u dewelopera dowiedzialam sie ze miejsca parkingowe przysluguja mieszkaniom co najmniej 5kilku metrowym ( stad tez zamiast 45 m zdecydowalam sie na 55) ale obawiam sie ze osiedle bedzie wygladalo jak auto komis. Wspolczynnik 0,8 miejsca na mieszkanie w czasach gdzie wiekszosc mieszkan potrzebuje okolo 2 jest dosc przerazajacy.
zastanawiam sie czy miasto planuje tam jakos polepszyc uslugi komuniakcujne?
jak rowniez czy z oszczyszalni nie dobiegaja jakies uciazliwe zapachy ?
czy ktos sie moze orientuje co bedzie dokladnie sasiadowac z osiedlem ?
Sąsiadować ma Mieszkanie +.
Komunikacyjnie - niewiele mozna poprawic poza zwiekszeniem czestotliwosci busów do zakorkowanej Kobierzynskiej i Zakopianskiej.
Parkuje sie obecnie na parkingu parafii ale nie pomiesci on nowych mieszkancow.
Komunikacyjnie - niewiele mozna poprawic poza zwiekszeniem czestotliwosci busów do zakorkowanej Kobierzynskiej i Zakopianskiej.
Parkuje sie obecnie na parkingu parafii ale nie pomiesci on nowych mieszkancow.
Miałem zamiar kupić mieszkanie, dzwoniłem do biura w zeszłym tygodniu , w weekend z żoną podjelismy decyzję że kupujemy, zadzwoniłem w poniedziałek żeby dogadać szczegóły i okazało się że od 1 grudnia nastała podwyżka 400zl na metrze
...28tys w plecy... Ehh szkoda że tydzień wcześniej nikt nie wspomniał o podwyżce cen.. wiem moja wina i już chyba tam nie kupię...

..rok temu ktoś byl szybszy i nie zdążyłem na 80 metrowe w lokum siesta za 8k za metr, obecnie tam jest..ugh
a nadal usiłuje miec ten pokój wiecej niz trzy i dziwnie jakbym 300 k byl w plecy po roku
względem co po niektorych lokalizacji gdzie niewiele mi brakowało lecz się niestety nie zdecydowałem
lub spóźniłem.
nie przejmuj się jezeli reszta jest ok tej trzydziestki w kredycie nie poczujesz nawet..

nie przejmuj się jezeli reszta jest ok tej trzydziestki w kredycie nie poczujesz nawet..
Za dużo i za szybko mieszkania sprzedają tam dlatego muszą ceny podnieść.
Masakra z nimi nie idzie się dogadać. Na pytanie pada.odpowiedz: Nie bo nie.
Masakra z nimi nie idzie się dogadać. Na pytanie pada.odpowiedz: Nie bo nie.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”