Inwestycja Atal Aleja Pokoju 83 Kraków - opinie na forum osiedla
-
Re: Inwestycja Atal Aleja Pokoju 83 Kraków - opinie na forum osiedla
110 kV - bip.krakow.pl/zalaczniki/dokumenty/n/224507
Czy sa tutaj osoby ktore korzystaly z opcji wykonczenia przez Atal pod klucz z opcja VIP, cena 950zl/m2? Wydaje sie sensowna jezeli jest to robione w jakosci mozliwej do zaakcetpowania, wiadomo, ze robione hurtowo i nie bedzie idealnie... Znajomy mieszka etapie I bezposrednio przy Aleji Pokoju i wlasnie wzial z wykonczeniem VIP, wtedy jeszcze bylo za 900m2 i sobie chwali, sam widzialem i jest solidnie zrobione, tylko kwestia czy to standard czy po prostu mial farta : )
Czy ktos ma opinie na temat mieszkan na ostatnim pietrze budowanych, przez Atal(zacieki, przecieki etc.) ?
Probowal ktos obecnie z nimi negocjowac na tym osiedlu, da sie cos ugrac na czymkolwiek?
Bede bardzo wdzieczny za pomoc
pozdrawiam
Czy ktos ma opinie na temat mieszkan na ostatnim pietrze budowanych, przez Atal(zacieki, przecieki etc.) ?
Probowal ktos obecnie z nimi negocjowac na tym osiedlu, da sie cos ugrac na czymkolwiek?
pozdrawiam
Szkoda że tak dobra lokalizacja za chwilę będzie zapełniona kolejnymi blokami inwestycji Centralna Park oraz inwestycji Proins, ulica przez osiedle będzie jeszcze częściej uczęszczana niż Sołtysowska, a dla bloku IIIB to już w ogóle z tym słupem 

Gorąco pozdrawiam,
Toxic
youtu.be/x99kEA3_rqA
Toxic

youtu.be/x99kEA3_rqA
Jak to śpiewali najlepsi:
A miało być tak pięknie...
Miejsce kompletnie nie nadające się dla rodzin z dziećmi
@ toxicator,
moglbys przyblizyc temat?
robrexx pisze:Czy sa tutaj osoby ktore korzystaly z opcji wykonczenia przez Atal pod klucz z opcja VIP, cena 950zl/m2? Wydaje sie sensowna jezeli jest to robione w jakosci mozliwej do zaakcetpowania, wiadomo, ze robione hurtowo i nie bedzie idealnie... Znajomy mieszka etapie I bezposrednio przy Aleji Pokoju i wlasnie wzial z wykonczeniem VIP, wtedy jeszcze bylo za 900m2 i sobie chwali, sam widzialem i jest solidnie zrobione, tylko kwestia czy to standard czy po prostu mial farta : )
pozdrawiam
Nie wiem jak to wygląda - ale patrząc na kwotę 900 zł za metr to raczej cudów nie ma co się spodziewać, biorąc pod uwagę ile teraz kosztuje sensowne wykończenie mieszkania z architektem wnętrz ( 2,5- 3k).
A opinie w necie o ich wykonczeniu też sa raczej kiepskie viewtopic.php?t=1178
Pewnie ma się wybór z kilku jakiś standardowych wzorów płytek i innych spraw i tyle

LQS pisze:Jak to śpiewali najlepsi:
Czemu nie? Przez tą linie? Wystarczy jakieś ogrodzenie i tyle.
Pewnie chodzi o domniemanie przekierowania ruchu z soltysowskiej na uliczki osiedlowe atalu...
robcio pisze:Pewnie chodzi o domniemanie przekierowania ruchu z soltysowskiej na uliczki osiedlowe atalu...
przede wszystkim to nie będzie uliczka osiedlowa. Deweloper ma zrobić drogę która będzie zwykłą drogą miejską dwukierunkową, która posłuży mieszkańcom Proins i Centralnej (od LC corp) szybko przebić się na aleje. Teraz jeszcze wygląda to przyzwoicie ale za rok deweloper sam mówi że się dostosuje do ronda z sołtysowską i później ruch zostanie puszczony w 100%... biada tym którzy będą mieli na 8-9 do pracy (mieszkałem na Sołtysowskiej 12B to wiem co się tam dzieje..
Gorąco pozdrawiam,
Toxic
youtu.be/x99kEA3_rqA
Toxic

youtu.be/x99kEA3_rqA
robrexx pisze:@ toxicator,
inwestycję poznałem dość dobrze bo już miałem rezerwacje, ale jednak zdecydowałem się na inną w rejonach Podgórza. Kusiła mnie lokalizacja tego osiedla ale elastyczność dewelopera z Podgórza wygrała. Zadziera nosa ten, kto myśli że wysoko lata.
Gorąco pozdrawiam,
Toxic
youtu.be/x99kEA3_rqA
Toxic

youtu.be/x99kEA3_rqA
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”