Osiedle Górka Narodowa Kraków od Dom Development - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Totylkoja

Re: Osiedle Górka Narodowa Kraków od Dom Development - opinie na forum

Postautor: Totylkoja » 07 maja 2023, 22:17

A moim zdaniem nie jest to takie pato osiedle. Mieszkam tu juz rok,jestem zadowolona. 29 Aleja daje po kosciach, ale wydaje się, ze gorzej juz byc nie moze i za chwilę będzie lepiej. Zależy tez kto czego oczekuje od osiedla. Jesli ktos chce miec galerie pod nosem, to pewnie mu sie tu nie podoba. Mieszkania bronią się powierzchnia i bardzo fajnymi układami. Długo szukaliśmy mieszkania 4 pokojowego i to naprawde wyczyn znalezc takie mieszkanie w dobrej lokalizacji ze spoko ukladem. Finalnie wole do pracy jechac 10 min dluzej niz kisić sie w mieszkaniu które ma okolo 55m.

humbak

Postautor: humbak » 08 maja 2023, 8:11

mnie sie ogolnie podoba to osiedle ..za wyjatkiem tych patologicznych okien .. fatalnie wedlug mnie to wyglada, zwlaszcza od wewnatrz (jak w piwnicy? klatce?) i pewnie lepiej, ze sa takie male niz nie ma w ogole, ale dla mnie to patologiczne rozwiazanie (nawet jesli ma jakies techniczne uzasadnienie)

Obrazek

oxygen

Postautor: oxygen » 08 maja 2023, 9:21

humbak pisze:mnie sie ogolnie podoba to osiedle ..za wyjatkiem tych patologicznych okien .. fatalnie wedlug mnie to wyglada, zwlaszcza od wewnatrz (jak w piwnicy? klatce?)

Ale z czego te okna, na klatce, w przyziemu jakimś?

humbak

Postautor: humbak » 08 maja 2023, 9:54

oxygen pisze:
humbak pisze:mnie sie ogolnie podoba to osiedle ..za wyjatkiem tych patologicznych okien .. fatalnie wedlug mnie to wyglada, zwlaszcza od wewnatrz (jak w piwnicy? klatce?)

to jest widok z salonu.. akurat przykladowe mieszkanie na parterze na dniu otwartym

oxygen

Postautor: oxygen » 08 maja 2023, 10:16

humbak pisze:
oxygen pisze:

to jest widok z salonu.. akurat przykladowe mieszkanie na parterze na dniu otwartym

Ale jak to, to jest okno w salonie? Chyba nie jedyne, to jakiś aneks kuchenny? Wygląda faktycznie strasznie.

ghd

Postautor: ghd » 08 maja 2023, 11:23

humbak pisze:
oxygen pisze:

:lol: To nieprawda, że dach przeciekał....zwłaszcza, że prawie nie padało
Wybacz, jeżeli obrażam Ci apartament. :D

humbak

Postautor: humbak » 08 maja 2023, 13:56

oxygen pisze:
humbak pisze:
oxygen pisze:Ale z czego te okna, na klatce, w przyziemu jakimś?

Ale jak to, to jest okno w salonie? Chyba nie jedyne, to jakiś aneks kuchenny? Wygląda faktycznie strasznie.

tzn to nie jest az taka patalogia by byly jedyne okna (nie przyszlo mi do glowy by ktos cos takiego zalozyl), oczywiscie sa wieksze z innej/przeciwleglej strony, a to jest bardziej doswietlenie wneki kuchennej, ale wciaz to dla mnie wyglada paskudnie i jesli byla tam mozliwosc zrobienia wiekszych okien (a obstawiam ze tak) to ktos wpadl na bardzo kiepski pomysl

Rzd

Postautor: Rzd » 08 maja 2023, 15:53

Z którego etapu i budynku jest to zdjęcie i o co dokładniej chodzi z tym przeciekaniem?

oxygen

Postautor: oxygen » 08 maja 2023, 16:11

Rzd pisze:i o co dokładniej chodzi z tym przeciekaniem?

Wpisz tą frazę z przeciekaniem w Googla, jak nie kojarzysz :D

humbak

Postautor: humbak » 08 maja 2023, 16:17

Rzd pisze:Z którego etapu i budynku jest to zdjęcie i o co dokładniej chodzi z tym przeciekaniem?

to chyba budynek B, ale kazdy ma cala taka sciane z tego typu oknami: domd.pl/getmedia/725c42b6-ce61-4e2e-9134-a8389aeac3ac/G%c3%b3rka%20Narodowa%20-%20Widok%20na%20budynki%20od%20strony%20patio.jpg?height=900
na plus ze nie wszystkie mieszkania tak maja, chyba glownie te od poludnia

to juz lepiej jakby dali jedno, a wysokie okno, ogolnie fajne budynki z dużą (przynajmniej dla mnie) wtopą

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”