Osiedle Grzegórzecka 77 - mieszkania od Develia (kiedyś LC Corp) w Krakowie forum i opinie
Re: Osiedle Grzegórzecka 77 - mieszkania od LC Corp w Krakowie forum
A czy mógłby ktoś wrzucić te rzuty tutaj? To chyba nie jest jakieś tajne info a z biurem ciężko się skontaktować...
A ja się boję niech ktoś odważniejszy wrzuci 

Są już na stronie.
develia.pl/pl/znajdz?rodzaj=1&inwestycje%5B%5D=500&typ%5B%5D=5&typ%5B%5D=7&miasto=27&liczba_pokoi_min=1&liczba_pokoi_max=4&metraz_min=26&metraz_max=85
develia.pl/pl/znajdz?rodzaj=1&inwestycje%5B%5D=500&typ%5B%5D=5&typ%5B%5D=7&miasto=27&liczba_pokoi_min=1&liczba_pokoi_max=4&metraz_min=26&metraz_max=85
Zaryzykuję, że to jedne z najszybciej rezerwowanych mieszkań w Krakowie 
Już nic nie zostało praktycznie.
Mi się trochę chciało płakać, że nie załapałem się na dołek i pierwszy etap, a teraz to raz, że drożej ale też i znacznie ciemniej i bez drzewek

Już nic nie zostało praktycznie.
Mi się trochę chciało płakać, że nie załapałem się na dołek i pierwszy etap, a teraz to raz, że drożej ale też i znacznie ciemniej i bez drzewek

normalne jaja - 50 na 70 zarezerwowanych 1.dnia. w takich cenach ... 12-15 tys.
Gdyby nie pierwszy etap zasłaniający od południa to byłby to taki ideał mieszkania i lokalizacji w Krakowie.
Nadal zazdroszczę właścicielom z I etapu mocno
Nadal zazdroszczę właścicielom z I etapu mocno

painkar pisze:takanator pisze:Może ktoś wrzucić tutaj ofertę albo podesłać na PW? Też zapisałem się do mailing listy i nic nie dostałem.
Podaj maila to Ci wyślę z rzutami mieszkań
Dzięki już wszystko jest na stronie

Czy komuś udało się cokolwiek zarezerwować po uruchomieniu przedsprzedaży czy to już wszystko przyszło zarezerwowane? Bo to wygląda na jakiś ponury żart że po jednym dniu już nie ma z czego wybierać.
Od 4 lat setki osób sprawdzały stronę develii i dopytywały o nowy etap, która zwodziła, że 'zaraz będzie proszę pytać' toteż w sumie nic nie zaskakuje. Ceny dobre jak na lokalizację.
Niestety w tym etapie poniżej 4p dosyć ciemnawo może być i w tym można szukać pociechy
Niestety w tym etapie poniżej 4p dosyć ciemnawo może być i w tym można szukać pociechy

Czy komuś udało się cokolwiek zarezerwować po uruchomieniu przedsprzedaży czy to już wszystko przyszło zarezerwowane? Bo to wygląda na jakiś ponury żart że po jednym dniu już nie ma z czego wybierać.
Ja dziś byłem osobiście na spotkaniu w biurze i udalo mi sie zarezerwować jedno. Na drugie mieszkanie zostałem wpisany jako 3 do kolejki.
Na prawde sporo bylo już zarezerwowanych. Tylko trzeba pamiętać że to rezerwacje " 3-dniowe" bez wpłaty. Po weekendzie pewnie trochę się zwolni, pytanie tylko ile?
Co do cen to mnie interesowały mieszkania 3-4 pokojowe i te wycenione są od 12 000 do 13 200 zł za najfajniejsze na samej górze.
Ktoś pisze że może być ciemnawo. Widzialem projekt budynku i nie jest on w kształcie litery "C" tak jak te bliżej Wisły, tylko przypomina literę "L", więc "podwórko" będzie otwarte.
12 tys za mieszkanie w tej okolicy, wybudowane według najnowszych norm i oddane kiedy w 2023? to bardzo dobra cena w porównaniu z tym co się obecnie tam buduje, czy rynkiem wtórym, nic dziwnego, że szybko poszło.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”