Bagry Park Lokale Inwestycyjne Kraków Atal - opinie na forum o inwestycji

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
inwestorzzagranicy

Re: Bagry Park Lokale Inwestycyjne Kraków Atal - opinie na forum o inwestycji

Postautor: inwestorzzagranicy » 01 wrz 2021, 8:46

130 mieszkań trafi tym samym na wynajem w okolicy gdzie powstaje kilka średnich wielkością inwestycji.

Na pewno ktoś w okolicy zainwestował w swoje mieszkanie pod wynajem.

Teraz pytanie czy uda się wynająć funduszowi czy prywatnym inwestorom, bo nie sądzę żeby tam kilkaset osób czekało na mieszkania na wynajem i wynajęło się wszystko (jeśli tak to też ciekawe skąd się wyprowadzą, z pewnością nie wszyscy od rodziców).

Kto wygra?
Będą igrzyska w stylu osiedlowy warzywniak vs zagraniczny supermarket.
Osobiście przeczywam, że wygra supermarket a klientów podkupi niskimi cenami ;)

Podobny spektakl będzie można obserwować w kilku innych miejscach w Krk.

Padre

Postautor: Padre » 01 wrz 2021, 10:19

inwestorzzagranicy pisze:130 mieszkań trafi tym samym na wynajem w okolicy gdzie powstaje kilka średnich wielkością inwestycji.

Na pewno ktoś w okolicy zainwestował w swoje mieszkanie pod wynajem.

Teraz pytanie czy uda się wynająć funduszowi czy prywatnym inwestorom, bo nie sądzę żeby tam kilkaset osób czekało na mieszkania na wynajem i wynajęło się wszystko (jeśli tak to też ciekawe skąd się wyprowadzą, z pewnością nie wszyscy od rodziców).

Kto wygra?
Będą igrzyska w stylu osiedlowy warzywniak vs zagraniczny supermarket.
Osobiście przeczywam, że wygra supermarket a klientów podkupi niskimi cenami ;)

Podobny spektakl będzie można obserwować w kilku innych miejscach w Krk.

Jako ,,mały warzywnik" wszystko mam wynajęte i nie boje się konkurencji bo nie mam nic na kredyt i mogę rotować wyposażeniem i indywidualnym podejściem do wynajmującego a nie korporacyjnym ,,pasuje albo spadaj".
A Ty u kogo wynajmujesz?

Rak

Postautor: Rak » 02 wrz 2021, 23:43

Ja jestem okrutnie ciekaw jak szybko się uwiną, jak wykończą i kiedy pojawią oferty najmu skoro toto już stoi.

iti

Postautor: iti » 03 wrz 2021, 9:16

Rak pisze:Ja jestem okrutnie ciekaw jak szybko się uwiną, jak wykończą i kiedy pojawią oferty najmu skoro toto już stoi.

A to nie jest tak, że mieszkania zostały już wykończone? Wydaje mi się, że Atal oferował tam właśnie już wykończone lokale.

Mar G

Postautor: Mar G » 03 wrz 2021, 9:29

iti pisze:
Rak pisze:Ja jestem okrutnie ciekaw jak szybko się uwiną, jak wykończą i kiedy pojawią oferty najmu skoro toto już stoi.

A to nie jest tak, że mieszkania zostały już wykończone? Wydaje mi się, że Atal oferował tam właśnie już wykończone lokale.

na podstronie 3. masz zdjęcia tych " lokali usługowych". tylko meble i szklanki wstawić

Rak

Postautor: Rak » 03 wrz 2021, 10:28

Mar G pisze:
iti pisze:

na podstronie 3. masz zdjęcia tych " lokali usługowych". tylko meble i szklanki wstawić

Ok zatem tym bardziej jestem ciekaw czasu wprowadzenia oferty najmu i ich cen

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”