Monument Kraków / Noho Investment (ul. Wybickiego) - opinie na forum (działka po Gigancie)
Re: Monument Kraków / Noho Investment (ul. Wybickiego) - opinie na forum (działka po Gigancie)
Bardzo ładna inwestycja. Te mieszkania z tarasami od południa na wyższych piętrach pewnie po 25k pójdą
Re: Monument Kraków / Noho Investment (ul. Wybickiego) - opinie na forum (działka po Gigancie)
I dobrze, że ta działka zostanie wreszcie zabudowana, bo ona raczej okolicy nie zdobiła, a jednak to kawał terenu w bardzo dobrym miejscu.
Swoją drogą jak myślicie, lepsze miejsce jest tutaj czy lepszą lokalizacja jest inwestycja Lindego 2 w Krakowie budowana przez tego samego dewelopera, czyli Noho Investment. Mnie Wybickiego wydaje się lepszym miejscem niż Lindego / Na Błonie. Jakie macie tu opinie? Tam różnice w cenach są jakieś większe czy podobne?
a mnie ciekawi jak te wszystkie premium dodatki jak silownia itd wplyna na czynsz bo za cos to wszystko trzeba utrzymac
humbak pisze:a mnie ciekawi jak te wszystkie premium dodatki jak silownia itd wplyna na czynsz bo za cos to wszystko trzeba utrzymac
Przyznam, że też mnie to ciekawi, tym bardziej, że to nie są tanie rzeczy i będzie to widać w czynszach. Z tego, co kojarzę, że takie ekstrasy często trafiają do zewnętrznych operatorów, którzy je komercjalizują. Np. basen w wieżowcu w Bronowicach. Ciekawi mnie też, jak będzie tutaj, ile będzie kosztowało utrzymanie części wspólnych.
-
luc pisze:Swoją drogą jak myślicie, lepsze miejsce jest tutaj czy lepszą lokalizacja jest inwestycja Lindego 2 w Krakowie budowana przez tego samego dewelopera, czyli Noho Investment. Mnie Wybickiego wydaje się lepszym miejscem niż Lindego / Na Błonie. Jakie macie tu opinie? Tam różnice w cenach są jakieś większe czy podobne?
Jak dla mnie ul. Wybickiego to zdecydowanie lepsza lokalizacja. Patrząc przede wszystkim jak intensywnie ostatnio rozwija się północna cześć Krakowa.
Też uważam, że Wybickiego jest lepszą lokalizacją
Czy ma ktoś może pełne plany i zagospodarowanie terenu?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”