Aga19 pisze:Zgadzam się z tą opinią. Te minusy, które wymieniłeś, to chyba są te kompromisy, które będzie trzeba przełknąć.
Dobrego Pasterza - faktycznie taki misz masz. Ktoś wcześniej napisał, że jest jak parówka - wszystko tam wcisną![]()
Lokalizacja - blisko innych bloków i domów ale niska zabudowa dookoła. Ale przy mało ruchliwej ulicy
Deweloper - słyszałam o inwestycji na Czyżynach ale nigdzie nie spotkałam się, żeby ktoś narzekał na jakość wykonania, jeśli już udało mu się kupić mieszkanieto chyba na plus
Samo mieszkanie - układ faktycznie dość problematyczny ale liczę na pomoc architekta, który jakoś sensownie to ogarnie![]()
Ceny - może faktycznie trochę pachnie Grzegórzkami. Kiedyś nawet patrzyliśmy na 29 Aleje od DomDevelopment (bliżej centrum, przy Prandoty, naprzeciwko cmentarza) ale jakoś ten cmentarz do nas nie przemawia. No i ruchliwa ulica jako sąsiedztwo. Teraz jak patrzyłam na stronę to mają jakieś promocje na wybrane mieszkania.
Także takale bardzo dziękuję za dodanie swojej opinii i pomoc. Pozdrawiam
Jeśli już Pani się zdecydowała i odpowiada Pani ta lokalizacja to myślę, że trzeba brać i się nie zastanawiać. Wydaje mi się, że ten blok wyjdzie na pewno lepiej w porównaniu do tego przy ulicy Prandoty. Tam bardzo wiele mieszkań poszło pod wynajem krótkoterminowy, więc jest to dość problematyczna sprawa dla ludzi którzy chcą w spokoju mieszkać. Inwestycja Dasta Invest ma to do siebie, że mieszkań pod wynajem może być zdecydowanie mniej ze względu na rozmiar bloku, ale też potencjalną lokalizację. Dla mnie byłby to duży plus.