gdyby chociaż bylo przejscie do Wadowickiej obok luxmed, ale z tego co wiem nei bedzie, a przynajmniej to by zmienilo dla mnie wiele w patrzeniu na te inwestycje
generalnie zastanawiam sie czy z racji ze to nie jest troche nizej niz estakada to czy nie bedzie to taka dolina na spaliny i pyly z ulicy/klockow hamulcowych, ale pewnie sie to nie bedzie istotnie roznic od ogolnei okolicy wielopasmowych ulic
jak kiedys wyremontuja lagiewnicka to moze bedzie spoko, ale to spoko to pewnie za 5-10lat
z dzieckiem to nie ma gdzie pojsc blisko, moze lokalizacja przyszlosciowa, ale na dzis glownie miejsce do spania, troche mniej do zycia (przynajmniej dla mnie)
Novy Mateczny Kraków (ul. Łagiewnicka 33A dawny Mix Group) / opinie na forum
Re: Novy Mateczny Kraków (ul. Łagiewnicka 33A dawny Mix Group) / opinie na forum
humbak pisze:gdyby chociaż bylo przejscie do Wadowickiej obok luxmed, ale z tego co wiem nei bedzie, a przynajmniej to by zmienilo dla mnie wiele w patrzeniu na te inwestycje
generalnie zastanawiam sie czy z racji ze to nie jest troche nizej niz estakada to czy nie bedzie to taka dolina na spaliny i pyly z ulicy/klockow hamulcowych, ale pewnie sie to nie bedzie istotnie roznic od ogolnei okolicy wielopasmowych ulic
jak kiedys wyremontuja lagiewnicka to moze bedzie spoko, ale to spoko to pewnie za 5-10lat
z dzieckiem to nie ma gdzie pojsc blisko, moze lokalizacja przyszlosciowa, ale na dzis glownie miejsce do spania, troche mniej do zycia (przynajmniej dla mnie)
Nie oszukujmy się- fatalne miejsce do życia. Do Parku Bednarskiego, czy pod Koronę jest kawałek. A bezpośrednie sąsiedztwo? Kurz, chaos i hałas. Sorry, ale od mieszkania, które będzie ze wszystkim kosztować ponad 3 mln oczekiwałabym czegoś więcej.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”