Inwestycja Dąbie Plaza Kraków od Budrem - opinie na forum
Re: Inwestycja Dąbie Plaza Kraków od Budrem - opinie na forum
tak dostal pan rzut w sciankami ale w umowie prosze sprawdzic czy buderm wybuduje je czy we wlasnym zakresie
Kiedyś byłem zainteresowany tą inwestycją, ale zrezygnowałem. Z rozmowy z kobietą ze sprzedaży dowiedziałem się, że jak będę chciał to mi wybudują te ścianki (oczywiście za dodatkową opłatą), bo ich nie stawiają. Jak zapytałem z czego będą wybudowane to powiedziała, że stelaż aluminiowy, płyty regipsowe i jakaś wełna wygłuszająca do środka - trochę słabo. Może coś sie zmieniło to się musicie dowiedzieć.
etan pisze:Kupiłem 42 m2 po 7900 zł/m2, ale to w lipcu 2018. Teraz ponoc ceny przekroczyły 9000 zł. Co do zmian lokatorskich to będę chciał przesunąc ścianę łazienki, ktoś juz coś takiego wykonywał?
Jedną ściankę masz i chcesz przesuwać ?? : lol: Zmiany Zmiany Zmiany ! :s hock:
-
Warus pisze:Kiedyś byłem zainteresowany tą inwestycją, ale zrezygnowałem. Z rozmowy z kobietą ze sprzedaży dowiedziałem się, że jak będę chciał to mi wybudują te ścianki (oczywiście za dodatkową opłatą), bo ich nie stawiają. Jak zapytałem z czego będą wybudowane to powiedziała, że stelaż aluminiowy, płyty regipsowe i jakaś wełna wygłuszająca do środka - trochę słabo. Może coś sie zmieniło to się musicie dowiedzieć.
absurd... może niedługo deweloperzy będą sprzedawać mieszkania w bloku, pod warunkiem, że kupujący sami ten blok sobie wybudują?
: ?
Orientuje się ktoś jakie są szanse, że sąsiednia działka od strony wschodniej wzdłuż której biegnie linia średniego napięcia zostanie zabudowana?
-
Fajna działka to przypuszczam że kiedyś blok tam powstanie.
Etan, dostałeś odemnie wiadomośc pw?
jak ktos jest z krakowa to prosze o info na teamt postepu prac, na 19 kwietnia mieli skonczyc 5 pieter...
dzialka z tylu pewnie bedzie blok, dzialka z boku od prawen strony , tam ejst linia , ale z tego co sie orientuje moga linie wpuscic w ziemie i dzialke zabudowac.
dzialka z tylu pewnie bedzie blok, dzialka z boku od prawen strony , tam ejst linia , ale z tego co sie orientuje moga linie wpuscic w ziemie i dzialke zabudowac.
Jak ostatnio byłem tam 16.04, to byli w połowie 4 piętra. Wg moich informacji stan surowy z dachem powinni skończyć do 28.02.2019. Tak więc cały czas mają obsuwę, ale chyba trochę nadrobili opóźnień, bo np. do końca 2018 r. mieli mieć wykonane kondygnacje nadziemne do 3 piętra, a do tego czasu nie wyszli jeszcze z ziemi.
-
Przesyłam zdjęcia z dziś,

Tomek Nowak pisze:Fajna działka to przypuszczam że kiedyś blok tam powstanie.
Dostalem, ale nie moge odpisac, to forum blokuje wysylanie wiadomosci priv, zglaszalem 2 razy do admina, ale maja to gleboko gdzies
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”