pudel pisze:Czy komuś udało się cokolwiek zarezerwować po uruchomieniu przedsprzedaży czy to już wszystko przyszło zarezerwowane? Bo to wygląda na jakiś ponury żart że po jednym dniu już nie ma z czego wybierać.
Ja dziś byłem osobiście na spotkaniu w biurze i udalo mi sie zarezerwować jedno. Na drugie mieszkanie zostałem wpisany jako 3 do kolejki.
Na prawde sporo bylo już zarezerwowanych. Tylko trzeba pamiętać że to rezerwacje " 3-dniowe" bez wpłaty. Po weekendzie pewnie trochę się zwolni, pytanie tylko ile?
Co do cen to mnie interesowały mieszkania 3-4 pokojowe i te wycenione są od 12 000 do 13 200 zł za najfajniejsze na samej górze.
Ktoś pisze że może być ciemnawo. Widzialem projekt budynku i nie jest on w kształcie litery "C" tak jak te bliżej Wisły, tylko przypomina literę "L", więc "podwórko" będzie otwarte.
Czesc! tez dzisiaj bylam w biurze i rowniez otrzymalam infomacje ze mieszkania mnie interesujace sa juz zarezerwowane i moga mnie wpisac do kolejki jako 5,6 osoba i zastanawiam sie jak to mozliwe skoro to wszystko ruszylo dopiero wczoraj?
Tak z ciekawosci - ktore mieszkanie udalo Ci sie zarezerwowac? I czy byles juz moze wczesniej ich klientem