Postautor: mac_kow » 18 lut 2019, 16:04
Mam świeżutką informację od znajomego, który interesował się tą inwestycją:
- Mieszkań 73m brak. Zostały bodajże 3 mieszkania ~67metrowe.
- Deweloper de facto- z tego co usłyszał znajomy- nie pozwala na montaż klimatyzacji, tłumacząc, że nie dopuszcza żadnych "ingerencji w elewację".
- Brak jakichkolwiek pomieszczeń wspólnych i brak komórek lokatorskich, balkony nie zadaszone i nie wykończone (tzw. szczotkowany beton).
- Brak przewidzianego ogrodzenia i monitoringu (to już chyba wiadome dokładnie).
- Deweloper nie ma w tej chwili żadnej wiążącej wizji odnośnie całościowego zagospodarowania terenu i budowy kolejnych etapów.
Komentarz ode mnie- ogólnie o gustach się nie dyskutuje i oczywiście ja szanuję wszystkich, ale nabywcy tych lokali (mówię o większych) za bagatelka pół miliona razem z miejscami postojowymi- troszkę sami siebie nie szanują. Moim skromnym zdaniem.
Co kieruje tymi, którzy kupują 73m mieszkanie dla rodziny na ostatnim piętrze z wiedzą, że nie zamontują (najprawdopodobniej) nigdy klimatyzacji? Że nie będzie gdzie schować roweru ani wózka dziecięcego?
Kolega błyskawicznie zainteresował się Start City 3 etap. Zaczynają rezerwacje w tym tygodniu już.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2019, 18:32 przez
mac_kow, łącznie zmieniany 1 raz.