Pewnie ma duże znaczenie. Ja już się nosiłam z zamiarem rezetwacji. Miałam dylemat między dwoma mieszkaniami do wyboru i dopadła nas korona. Teraz czekam na rozwój sytuacji.
kwk pisze:A może obecna sytuacja ma wpływ na sprzedaż?
Ale ja nie o tym. Dziwne, że jeszcze nikt nie spytał o:Miejsca rowerowe w garażu podziemnym, poziom -1, -2: 550,00 zł.
Ciekawe jestem jak to wygląda? Stojak czy może coś bardziej szalonego? Ewidentnie nowy wymiar deweloperki. Ciekawe czy miejsca rowerowe partycypują w kosztach utrzymania garażu i jak są . na to, że ktoś inny je zajmie rowerem.
Na stronie znalazlem tylko:
https://krowodrzafort.pl/miejsce-rowerowe/r2/
Mar G pisze:Tak jak banki zaczynają pobierać opłaty za oszczędności tak developerzy za postawienie roweru ... nowe czasy.
Dojdzie do tego podatek od nieruchomości za zaparkowanie roweru w garażu i koszty utrzymania garażu.
jak ktoś ma rower elektryczny za 10 k może i ma sens - jeśli jest ładowarka.
Wojciech-1 pisze:Czy ktoś może zna konkrety odnośnie miejsc postojowych na platformach podwójnych ? Są to platformy zależne/niezależne, lub do jakiej wysokości max pojazdu są zaprojektowane?
Dzięki
dzejkopf pisze:Całe ogrzewanie budynku jest gazowe? Zaraz przy drodze jest przecież miejskie. Jeżeli deweloperzy sprzedając mieszkania po 10k/m2 w ten sposób chcą "oszczędzić" to już brakuje mi słów, tym bardziej że standard okien i ocieplenie budynku jest wykonane jako minimum tego co przewidują przepisy.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 46 gości