ydrus pisze:Master pisze:ydrus pisze:Dzisiaj dzwonilem do nich bo maja fajna promocje na mieszkania
A co za promocja na mieszkania, napiszesz coś więcej?
Jest mieszkanie numer 32, ktore jako jedyne z pozostalych nie ma widoku na smietniki z pobliskiej farmacji, a na domy jednorodzinne i drzewa, a z drugiej strony mieszkania na dziedziniec.
Drugie pietro, 81,13m2 za 644 984zl to wychodzi 7950zl/m2 promocja z poprzedniej ceny jaka byla 726tys.
Nawet doliczajac miejsce parkingowe i jakas komorke wychodzi fajnie cenowo, tylko ze trzeba sie liczyc z niewiadoma data oddania budynku.
Tak czytam z przerażeniem o tych promocjach. A czy Wy widzieliście układy tych mieszkań w promocji? Pościnane, nieforemne, to się do niczego nie nadaje. Jedyne sensowne układy będące w promocji dotyczą dużych 80 metrowych mieszkań nr 26,32 i jednego mniejszego 47,25 m2 nr 38, cała reszta nie polecam. Martwi mnie też fakt, że ta inwestycja ma nieciekawa historię - pojawia się i znika, a info o niej było już na jesieni 2020, potem na wiosnę w maju 2021 info o inwestycji zniknęło ze strony dewelopera, żeby potem jak topielec w listopadzie 2021 znowu wypłynąć. A "promocje", które teraz niby się pojawiają, świadczą o tym, że nie ma zbyt dużego zainteresowania. Przeraża mnie również fakt, że można zainwestować kilkaset tysięcy i nie wiedzieć kiedy i czy inwestycja powstanie. Jak dla mnie spora odwaga. Osobiście uważam, ze ta inwestycja została źle wyceniona i ceny są mocno przestrzelone i teraz deweloper zaczyna się orientować...