Dlaczego inwestor skoro ma wszystkie pozwolenia nie wyburza starych budynków przy ul.Mazowieckiej 115 w Krakowie ?
Tu na stronie inwestora też cienko
mazowiecka115.pl
Mazowiecka 115 Kraków (róg Mazowieckiej i Racławickiej) - deweloper Des - opinie na forum
Re: Mazowiecka 115 Kraków (róg Mazowieckiej i Racławickiej) - deweloper Des - opinie na forum
traker pisze:Dlaczego inwestor skoro ma wszystkie pozwolenia nie wyburza starych budynków przy ul.Mazowieckiej 115 w Krakowie ?
Tu na stronie inwestora też cienko
mazowiecka115.pl
na to też kasy nie ma, a nie ma bo nie kupiło i zadatkowało mieszkania wystarczająca ilość osób, więc błędne koło się zamyka, a z ustnych rezerwacji kasy nie ma
Re: Mazowiecka 115 Kraków (róg Mazowieckiej i Racławickiej) - deweloper Des - opinie na forum
W sobotę wykonałem telefon z zapytaniem kiedy ruszy rozbiórka starych budynków, po 30 min oddzwonił jakiś gość i stwierdził ,że z końcem września...
opowieści z mchu i paproci
opowieści z mchu i paproci

Najpier musza zburzyć stary budynek na Kaziemierza Wielkiego i postawić drugi etap KW51
viewtopic.php?t=10681&start=30
viewtopic.php?t=10681&start=30
Mając prawomocne pozwolenia na inwestycję przy ul.Mazowieckiej 115 i KW51 2 etap można sprzedać ziemię i WZ innemu inwestorowi , kasa jest kasa 

Czy coś się zmieniło w tej inwestycji czy dalej cisza ?
Cisza, ale otrzymałem ofertę na interesujące mnie mieszkanie i poczekam na lepszą cenę...

pixa_ns pisze:Czy coś się zmieniło w tej inwestycji czy dalej cisza ?
Mam podobnie. Realnie jaka cena za metr będzie zadowalająca w tej lokalizacji?
Trudno powiedzieć, bo w okolicy jest kilka inwestycji m.in. na Wybickiego, Czyżewskiego czy Głowackiego. Ceny od 14,5k do 21 k. Standard i miejsce też różne i również mocno decydujące o cenie. Mazowiecka i jej otoczenie nie jest jakoś wybitne (szkoła, boiska sportowe, blisko kolejny blok.
Ale mimo to nie chciałbym przekroczyć kwoty 17k na m2.
Myślę, że na chwilę obecną jest mocno wyśrubowana i zindeksowana o ewentualne wzrosty na czas trwania inwestycji, czyli koniec 2026 roku
Ale mimo to nie chciałbym przekroczyć kwoty 17k na m2.
Myślę, że na chwilę obecną jest mocno wyśrubowana i zindeksowana o ewentualne wzrosty na czas trwania inwestycji, czyli koniec 2026 roku
pixa_ns pisze:Mam podobnie. Realnie jaka cena za metr będzie zadowalająca w tej lokalizacji?
Hm...ciekawe
gazetakrakowska.pl/krakow-zabytkowa-kamienica-przy-raclawickiej-wkrotce-stanie-sie-czescia-apartamentowca/ar/c9-18951039
gazetakrakowska.pl/krakow-zabytkowa-kamienica-przy-raclawickiej-wkrotce-stanie-sie-czescia-apartamentowca/ar/c9-18951039
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”