Przewóz 6 Kraków od dewelopera Proins - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Tuzinek

Re: Przewóz 6 Kraków od dewelopera Proins - opinie na forum

Postautor: Tuzinek » 21 lip 2023, 16:43

plaszak pisze:
Tuzinek pisze:Ja kupiłem od nich pod BK2% i pani z biura o tym wiedziała.

A samo branie tego kredytu, to był bardzo skomplikowany i długi proces?

Dokładnie tak jak mówi SirCinek powyżej, poza tym kredyt załatwiasz tylko z bankiem lub pośrednikiem a nie z deweloperem

pozdro

Postautor: pozdro » 23 lip 2023, 22:05

Unikać tego rejonu. Dzicz totalna w tym Płaszowie. Bylem dziś tam w życiu nie chcialbym mieszkać w tej części miasta. Jakies stare zakłady przemysłowe, ulice z chodnikami zawalonymi samochodami, totalnie nieogarnięte, najgorsze to ze wszystko pogrodzone nie przejdzie normalnie miedzy osiedlami. Sama główna ulica to zero drzew beton sam, upał, hałas i smród. Utwierdziłem się w przekonaniu że to najgorsza ćwiartka Krakowa

teqnix

Postautor: teqnix » 23 lip 2023, 22:57

pozdro pisze:Unikać tego rejonu. Dzicz totalna w tym Płaszowie. Bylem dziś tam w życiu nie chcialbym mieszkać w tej części miasta. Jakies stare zakłady przemysłowe, ulice z chodnikami zawalonymi samochodami, totalnie nieogarnięte, najgorsze to ze wszystko pogrodzone nie przejdzie normalnie miedzy osiedlami. Sama główna ulica to zero drzew beton sam, upał, hałas i smród. Utwierdziłem się w przekonaniu że to najgorsza ćwiartka Krakowa

Oczywiście. Tylko miejscówki powyżej 20k za metr można jako tako nazwać Krakowem. Reszta to wieś dla plebsu niegodna nazwy miasta. Na tym Płaszowie nawet woda w kąpielisku mulasta jakaś taka jest. Ruczaj ma wodę ładniejszą i jest o klasę jakby wyżej. Na Płaszowie drogi nawet na południe nie mają a tylko dla tramwajów i rowerów, przecież to żenujące jest. Tzn mają gdzieś tam daleko już na wschodzie ale przez trzy kolejowe przejazdy i wąską. I co drugi co tam mieszka to mówi, że coś śmierdzi. No i jeszcze głównym punktem widokowym są kominy Łęgu.

pozdro

Postautor: pozdro » 24 lip 2023, 8:36

Niekoniecznie tylko, ale już nawet Stara Huta, Czyżyny, czy Kurdwanowy dużo bardziej sensownie zabudowane. Można też stwierdzić, że nawet Ruczaj wyśmiewany przez wielu jest lepszy. Tam takich problemów nie ma jak na tym Płaszowie. Mogę z czystym sumieniem stwierdzić że Płaszów to najgorsza dzielnica. Jedynie rejony bagrów i kładki tramwajowej są w miare akceptowalne, ale to niewielki skrawek

Tuzinek

Postautor: Tuzinek » 07 wrz 2023, 10:34

Czy na forum jest ktoś kto zakupił tutaj mieszkanie? Chętnie zobaczyłbym zdjęcia wykończenia części wspólnych u tego dewelopera.

ptkb

Postautor: ptkb » 07 wrz 2023, 11:33

Tuzinek pisze:Czy na forum jest ktoś kto zakupił tutaj mieszkanie? Chętnie zobaczyłbym zdjęcia wykończenia części wspólnych u tego dewelopera.

Też byłbym bardzo wdzięczny za wrzucenie zdjęć klatek schodowych, części wspólnych. Jestem zainteresowany sąsiednią inwestycją Przewóz ABC i ponoć standard klatek schodowych ma być podobny jak na Przewóz 6. Z góry dzięki!

mukduck

Postautor: mukduck » 06 mar 2024, 10:59

Czy ktoś pomoże odpowiedzieć na pytanie? W jakiej cenie Proins oferował na Przewóz 6 garaże na poziomie zero?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”