OnaAnia pisze:My rozważamy jeszcze domosfere etap II, fajna lokalizacja, bardzo blisko duzy park reduta, serenada i krokus na nogach. Biedronka po drugiej stronie ulicy.
Nie podobają nam się bloki, małe balkony, lepsze byłyby loggie. Tarasów brak. Nie wiem jak u tego dewelopera ze standardem wykończenia.
Największym problemem wydaje mi się tramwaj tuż pod blokiem, nie wiem na ile będzie od uciążliwy. Niestety największe mieszkania są od strony tramwaju.
Obecnie mieszkamy przy kaskadach na dobrego pasterza i bardzo sobie lokalizacje chwalimy, brakuje tylko parku obok. Dorożka ma park na wyciągnięcie ręki, z kolei trochę dalej do komunikacji miejskiej. W tym momencie chodzimy do parku zaczarowanej dorożki lub na plac zabaw smoczy skwer, który jest przy nowej inwestycji domosfery. Reduta od nas jest już trochę daleko, sporadycznie można podejść.
Może ktoś słyszał ze jest planowana jeszcze jakaś inwestycja w okolicy dobrego pasterza/serenady/ewentualnie ślicznej? Szukamy dużego mieszkania min 80m2, najlepiej 90 lub więcej, z tarasem. Ważna jest dla nas komunikacja miejska, park ze względu na dzieci, bliskość sklepów.
Polecam Otodom ale tylko w wersji mobilnej gdzie można sobie zakreślić palcem wyszukiwania na danym obszarze. Nie wiem czy aktualne ale wyskakuje tego trochę, w tym urządzone mieszkanie na ślicznej 36 85 m2 za 1150000 z 2022 r.