youtu.be/LHymVLIkr4c
pozdro pisze:Ale nie sprawdzają rynku wytwornego na Jagodnie. Liczylem odleglosc do Dworca/Sky Towera nie nad Wyspę Słodowa jak google podaje.
Wez ceny od deweloperow sa duzi lepsze. W okolicach asfaltowej duzo mieszkan. Tak jak pisze ja ta dzielnice porównuje do Małego Plaszowa typu City Vibe. Bo po drodze do Rynku sa biurowce i galerie typu Wroclavia, czy Nowe centrum południowe. Na Malym Płaszowie pytałem ostatnio City Vibe ceny pod 9000zl. Na Jagodnie za 7000zl dostaniesz bez problemu 50m2, duzy wybor. U nas jednak tak dobrze nie ma. W takich odległościach typu Złocień to tam i ponizej 6000zl znajdziesz. Wez tez pod uwage, ze patrzysz na cene w Borku Faleckim z 2018 roku od tego czasu nieco mieszkania podrozaly. Na Fredry biora 10 tys zl, na Borku zakladam, ze sa dalej po 8000zl/m2
Wiadomo cos sie uda kupic, ale jednak w Krakowie trzeba sie nagimnastykować, zeby po 7000zl/m2 kupic. We wroclawiu jest duzo latwiej.
Mysle ze ceny sie u nas powinny ustabilizować bo wiecrj niz 9 tys to juz przesada chyba za jakas niezwykła lokalizacja.
pozdro pisze:Nie przesadzajmy z jagodna biore miejscówki porownywalne z Rondem Mogilskim i Dworcem Głównym/Galeria Krakowska. Czyli Wroclavia i Powstańców Śląskich.
W sumie ciekawa rzecz odkryłem. Najwieksze wzrosty w tym roku byly w Płaszowie, jednak SKA, oraz masowa zabudowa biurowa w okolicach Plaszowa pompują ceny mocno. 25% wzrostu!
https://ceny.szybko.pl/Krak%C3%B3w-P%C5 ... szkan.html
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości