Bagry – ul. Lipska / Siemienowicza Kraków od HSD Inwestycje - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
jankomuzykanto

Re: Bagry – ul. Lipska / Siemienowicza Kraków od HSD Inwestycje - opinie na forum

Postautor: jankomuzykanto » 19 paź 2023, 15:48

radosławk pisze:a pisał już ktoś jak tam aromatycznie pachnie z oczyszczalni i sortowni śmieci?

Rabini są niezdecydowani. Jednym śmierdzi mimo, że nawet tu nie mieszkają, innym śmierdzi sporadycznie mimo zamieszkania w Płaszowie, jeszcze inni nie odczuwają problemu :) wystarczy porozmawiać z mieszkańcami Bagry Park czy Nowego Przewozu, co z resztą miałem przyjemność uczynić w ostatnich dniach :)

Komar98

Re: Bagry – ul. Lipska / Siemienowicza Kraków od HSD Inwestycje - opinie na forum

Postautor: Komar98 » 27 sty 2024, 16:58

jankomuzykanto pisze:wystarczy porozmawiać z mieszkańcami Bagry Park czy Nowego Przewozu, co z resztą miałem przyjemność uczynić w ostatnich dniach :)

I jaki był werdykt ludzi z Nowego Przewozu i Bagry Parku? Śmierdzi i nie da się wytrzymać, czy jednak tam idylla panuje i pachnie fiołkami przez okrągły rok? :)

bartekrk

Postautor: bartekrk » 27 sty 2024, 17:09

Komar98 pisze:
jankomuzykanto pisze:wystarczy porozmawiać z mieszkańcami Bagry Park czy Nowego Przewozu, co z resztą miałem przyjemność uczynić w ostatnich dniach :)

I jaki był werdykt ludzi z Nowego Przewozu i Bagry Parku? Śmierdzi i nie da się wytrzymać, czy jednak tam idylla panuje i pachnie fiołkami przez okrągły rok? :)

A jaki miał być werdykt? Jak ktoś wdepnął w gówno i tam mieszka czy zdeponował kasę na zakup mieszkania, to przecież wmawia sobie, że mu nie śmierdzi, co najwyżej sąsiadowi.
A tak w ogóle to fajnie wyglądają te bloki kilka metrów od jednorodzinnej zabudowy :-)

jankomuzykanto

Postautor: jankomuzykanto » 27 sty 2024, 19:23

Myślę, że jak zwykle najwięcej mają do powiedzenia osoby które tam nie mieszkają ;)

Cwana

Postautor: Cwana » 28 sty 2024, 16:49

Dokładnie. Ja tak żałuję utopionych pieniedzy, że kupiłam w okolicy juz drugie mieszkanie oraz szeregówkę. Tak mi śmierdzi i tak żałuję:D
Ale hsd akurat jakoś mnie zraziło, budują i budują i konca nie widać

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”