Mazowiecka 115 Kraków (róg Mazowieckiej i Racławickiej) - deweloper Des - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
pixa_ns

Re: Mazowiecka 115 Kraków (róg Mazowieckiej i Racławickiej) - deweloper Des - opinie na forum

Postautor: pixa_ns » 21 lis 2024, 16:10

Dzwoniłem w poniedzialek. Twierdzą, że do 2 tygodni ruszają z budową

Mujah

Re: Mazowiecka 115 Kraków (róg Mazowieckiej i Racławickiej) - deweloper Des - opinie na forum

Postautor: Mujah » 03 gru 2024, 14:41

Teren "ogrodzony". Coś się dzieje.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Paczkomaty zniknęły już jakiś czas temu.

Ach_te_ceny!

Postautor: Ach_te_ceny! » 13 gru 2024, 15:56

Wszystko super, tylko jak sobie pomyśle, jak się tam będzie na tej mazowieckiej korkować.... :o

Bas Kra

Postautor: Bas Kra » 14 gru 2024, 9:48

Mujah pisze:Teren "ogrodzony". Coś się dzieje.

Nic sienie dzieje. Zadne automaty poaczkowe nie znikneły, stoją jak dawniej po stronie boiska.

Obrazek

realista

Postautor: realista » 14 gru 2024, 10:24

zarezerwowałem tam inwestycyjnie na harmonogramie klitkę 32 m2 2 pokoje, jak myślicie, nie będzie wtopy za parę lat?

szukajacy

Postautor: szukajacy » 14 gru 2024, 12:53

Oglądałem tą inwestycje. Ale strasznie długo coś ruszają i jakoś mnie to zniechęca. Myślę o tej części Krakowa dość mocno od dłuższego czasu . Może ktoś napisać jakie ma doświadczenia z tym deweloperem >>??

realista

Postautor: realista » 14 gru 2024, 16:24

z mojej perspektywy deweloper występuje w roli petenta co bardzo mi odpowiadało w negocjacjach cenowych kilka tys. z metra + harmonogram niewidziany od dobrych 3 lat w krakowie

ale jak spadną ceny o 25% lub więcej w ciągu 2 lat albo zejdzie im z budową kolejne 5 lat to nie będę zadowolony i na pewno nie wyjdę na tym dobrze

okolica brzydka, brudne od smogu spalin budynki dookoła, stare domy jednorodzinne, wielka płyta czy inne maszkary gdzie się nie popatrzy, ale kupuję z myślą wyłącznie pod najem dla nieco bogatszych studentów czy pracowników korporacji, a oni patrzą na bliskość, a nie otoczenie

borja_sv

Postautor: borja_sv » 15 gru 2024, 8:22

realista pisze:z mojej perspektywy deweloper występuje w roli petenta co bardzo mi odpowiadało w negocjacjach cenowych kilka tys. z metra + harmonogram niewidziany od dobrych 3 lat w krakowie

ale jak spadną ceny o 25% lub więcej w ciągu 2 lat albo zejdzie im z budową kolejne 5 lat to nie będę zadowolony i na pewno nie wyjdę na tym dobrze

okolica brzydka, brudne od smogu spalin budynki dookoła, stare domy jednorodzinne, wielka płyta czy inne maszkary gdzie się nie popatrzy, ale kupuję z myślą wyłącznie pod najem dla nieco bogatszych studentów czy pracowników korporacji, a oni patrzą na bliskość, a nie otoczenie

Czy mógłby Pan podzielić się ceną za metr kwadratowy uzyskaną w trakcie negocjacji?
Bardzo dziękuję

traker

Postautor: traker » 15 gru 2024, 16:51

Ach_te_ceny! pisze:Wszystko super, tylko jak sobie pomyśle, jak się tam będzie na tej mazowieckiej korkować.... : o

A zaczęli wyburzanie biurowca przy Mazowieckiej 21 i za chwilę przy Mazowieckiej 25 to dopiero będzie młyn...
Ostatnio zmieniony 17 gru 2024, 6:10 przez traker, łącznie zmieniany 1 raz.

Mujah

Postautor: Mujah » 16 gru 2024, 9:37

Bas Kra pisze:
Mujah pisze:Teren "ogrodzony". Coś się dzieje.

Nic sienie dzieje. Zadne automaty poaczkowe nie znikneły, stoją jak dawniej po stronie boiska.

Obrazek

Zniknęły, był Inpost od strony budynku Mazowiecka 117.
Od strony Racławickiej był wcześniej Orlen i Allegro.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”