prezydent pisze:Dzień dobry,
zakupiłem mieszkanie w wymienionej inwestycji.
A jak cenowo wychodzi, jest szansa na rabaty?
Można się targować....Ja ugrałem lekko powyżej 12k i znaczną obniżkę na miejscu postojowym.
prezydent pisze:Dzień dobry,
zakupiłem mieszkanie w wymienionej inwestycji.
A jak cenowo wychodzi, jest szansa na rabaty?
pozdro pisze:Alurat podlogowka w bloku to patodeweloperka.
pozdro pisze: Nie wiem na co to komu jak ogrzewanie z sieci miejskiej jest wysokotemperaturowe. Pomp ciepla nie ma tylko MPEC. Jednak grzejniki to duzo wyższy komfort, nie grzeje po stopach.
free66 pisze:pozdro pisze:Alurat podlogowka w bloku to patodeweloperka.
Dlatego uważam, że Deweloperzy powinni nic ekstra nie dawać, bo Klienci tego i tak nie doceniają. Czy się Deweloper stara czy nie, zawsze jest złym prywaciarzem patodeweloperem.
realista pisze:free66 pisze:pozdro pisze:Alurat podlogowka w bloku to patodeweloperka.
Dlatego uważam, że Deweloperzy powinni nic ekstra nie dawać, bo Klienci tego i tak nie doceniają. Czy się Deweloper stara czy nie, zawsze jest złym prywaciarzem patodeweloperem.
Deweloper nic nie daje ekstra, bo wszystko jest wliczone w cenę. A jak ma dawać tak jak w tym wypadku "podłogówkę", która będzie rozprowadzona wg widzimisię dewelopera, którą będą przysłonięta przez przyszłe meble i zabudowy klientów, to lepiej by deweloper tej kasy nie brał, a klient za tą kasę sobie samemu wykonał podłogówkę o ile stwierdzi, że ma to w bloku jakikolwiek sens.
A deweloper, skoro taki porządny, to może wykonał przepusty na instalację freonową, bo to znikomy koszt, a korzyść dla mieszkańców bardzo duża?
Odnośnie kwestii bolących stóp od podłogówki to jest to demagogia osób, które czytają bzdury w internecie. A od zimnej podłogi was nogi nie bolą? To fizjologicznie bardziej uzasadnione.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 42 gości