Widac kilka januszów inwestycji pokupowało najmniejsze m ale mozna tylko życzyć powodzenia w znalezieniu najemcy. Kto to ma byc? Rybitwowy Sprzedawca z KPR czy wykrawacz z garbarni ?
ghd pisze:Coś Pan kręcisz. Najpierw był styropian teraz nagle wełna, a może to będzie technologia mieszana z resztek kombinowanych gdzieś w stodole? Widzę, że trafiłem w czuły punkt januszka zawodowca.ps Panie januszku, a pod wylewkę nadal zdarza się wam pchnąć piętnastkę, czy już takie numery nie przechodzą?
realista pisze:Krakua pisze:Ta lokalizacja zastanawiam się dla kogo mogła by być atrakcyjna sklepu w pobliżu nie ma większego typu Biedronka Lidl.
Spacer wchodzi w grę przy ruchliwej drodze jakby ktoś się chciał wybrac na basen przy hutniku lub zalew to np w lecie w okolicy 17 wszystko stoi i przejazd przez most i klasztorna z 5 km to ktoś może w 20 minut pokonać.
Tramwaju nie ma, autobusy rzadko mało
Jest tylko dla dewelopera, który za bezcen nabył działkę i w okresie prosperity nagania jelenie.
W sumie ta inwestycja to idealny przykład patodeweloperki.
Ty, a gdzie ja napisałem, że to nie śą podstawowe materiały izolacyjne? Masz kłopoty z rozumieniem tekstu, czy jesteś kolesiem z pakamery speca od przycinania na przegrodach? Weź kilka wdechów i odpowiedz na proste pytanie. Z czego się bierze "dałnsajzing" w patobudowlance? Z troski o dobro klienta? Z dbałości o ekologię i przyszłość naszej planety? Czy jednak powód jest zdecydowanie bardziej prozaiczny? Ja już pomijam fakt, że styropian styropianowi nierówny, a zabudowanie przeżenionej wełny to nie jest jakiś wiekszy problem, bo w praktyce NIKT tego nie sprawdza. Liczy się cena. Poza tym w tak delikatnych sprawach jak akustyka , czy izolacja termiczna liczy się cały system, a nie sam fakt zastosowania tego, czy tamtego materiału. Także wytrzyj z piany buzię i możesz odmaszerować do swoich zajęć. Mimo wszystko, miłego dnia życzę.realista pisze:ghd pisze:Coś Pan kręcisz. Najpierw był styropian teraz nagle wełna, a może to będzie technologia mieszana z resztek kombinowanych gdzieś w stodole? Widzę, że trafiłem w czuły punkt januszka zawodowca.ps Panie januszku, a pod wylewkę nadal zdarza się wam pchnąć piętnastkę, czy już takie numery nie przechodzą?
ghd pisze:Coś Pan kręcisz. Najpierw był styropian teraz nagle wełna, a może to będzie technologia mieszana z resztek kombinowanych gdzieś w stodole? Widzę, że trafiłem w czuły punkt januszka zawodowca.ps Panie januszku, a pod wylewkę nadal zdarza się wam pchnąć piętnastkę, czy już takie numery nie przechodzą?
![]()
Podstawowe dwa elementy termoizolacji to styropian i wełna, stosuje się je wymiennie, drugie lepiej wygłusza przy okazji. Takich oczywistych oczywistości nie wiesz?
To co wypisujesz w temacie powoduje tylko jego zaśmiecanie i totalną kompromitację własnej osoby, aż dziw bierze jak osoba może sama siebie zaoraćW dodatku wydaje ci się, że to ty kogoś zagiąłeś
![]()
Jeśli się nie mylę to w jednym z tematów nabazgrałeś, że niby mieszkasz w domu. Aż strach bierze co budowlańcy ci tam porobili jak mieli za inwestora typowego niedouczonego janusza![]()
A teraz uspokój się, spuść z tonu, doedukuj, ale w ciszy, nie kosztem czasu innych forumowiczów i przeczytaj na uspokojenie zanim żyłka pęknierealista pisze:Krakua pisze:Ta lokalizacja zastanawiam się dla kogo mogła by być atrakcyjna sklepu w pobliżu nie ma większego typu Biedronka Lidl.
Spacer wchodzi w grę przy ruchliwej drodze jakby ktoś się chciał wybrac na basen przy hutniku lub zalew to np w lecie w okolicy 17 wszystko stoi i przejazd przez most i klasztorna z 5 km to ktoś może w 20 minut pokonać.
Tramwaju nie ma, autobusy rzadko mało
Jest tylko dla dewelopera, który za bezcen nabył działkę i w okresie prosperity nagania jelenie.
ghd pisze:Ty, a gdzie ja napisałem, że to nie śą podstawowe materiały izolacyjne? Masz kłopoty z rozumieniem tekstu, czy jesteś kolesiem z pakamery speca od przycinania na przegrodach? Weź kilka wdechów i odpowiedz na proste pytanie. Z czego się bierze "dałnsajzing" w patobudowlance? Z troski o dobro klienta? Z dbałości o ekologię i przyszłość naszej planety? Czy jednak powód jest zdecydowanie bardziej prozaiczny? Ja już pomijam fakt, że styropian styropianowi nierówny, a zabudowanie przeżenionej wełny to nie jest jakiś wiekszy problem, bo w praktyce NIKT tego nie sprawdza. Liczy się cena. Poza tym w tak delikatnych sprawach jak akustyka , czy izolacja termiczna liczy się cały system, a nie sam fakt zastosowania tego, czy tamtego materiału. Także wytrzyj z piany buzię i możesz odmaszerować do swoich zajęć. Mimo wszystko, miłego dnia życzę.realista pisze:ghd pisze:Coś Pan kręcisz. Najpierw był styropian teraz nagle wełna, a może to będzie technologia mieszana z resztek kombinowanych gdzieś w stodole? Widzę, że trafiłem w czuły punkt januszka zawodowca.ps Panie januszku, a pod wylewkę nadal zdarza się wam pchnąć piętnastkę, czy już takie numery nie przechodzą?
![]()
Podstawowe dwa elementy termoizolacji to styropian i wełna, stosuje się je wymiennie, drugie lepiej wygłusza przy okazji. Takich oczywistych oczywistości nie wiesz?
To co wypisujesz w temacie powoduje tylko jego zaśmiecanie i totalną kompromitację własnej osoby, aż dziw bierze jak osoba może sama siebie zaoraćW dodatku wydaje ci się, że to ty kogoś zagiąłeś
![]()
Jeśli się nie mylę to w jednym z tematów nabazgrałeś, że niby mieszkasz w domu. Aż strach bierze co budowlańcy ci tam porobili jak mieli za inwestora typowego niedouczonego janusza![]()
A teraz uspokój się, spuść z tonu, doedukuj, ale w ciszy, nie kosztem czasu innych forumowiczów i przeczytaj na uspokojenie zanim żyłka pęknierealista pisze:Jest tylko dla dewelopera, który za bezcen nabył działkę i w okresie prosperity nagania jelenie.
LQS pisze:Gadacie o pierdolach kredyt 2% zapowiedziany ceny ponoc konkurencyjne jak na Kraków a jednak nikt nie chce mieszkać w harmonii zapachów - sprzedaż rodzinnych mieszkań stoi.![]()
Widac kilka januszów inwestycji pokupowało najmniejsze m ale mozna tylko życzyć powodzenia w znalezieniu najemcy. Kto to ma byc? Rybitwowy Sprzedawca z KPR czy wykrawacz z garbarni ?
Dobra, ewidentny analfabeto. Przejdźmy może do konkretów. Jakie parametry powinien spełniać materiał izolujący budynek postawiony niemal na drodze o całkiem sporym natężeniu ruchu?realista pisze:ghd pisze:Ty, a gdzie ja napisałem, że to nie śą podstawowe materiały izolacyjne? Masz kłopoty z rozumieniem tekstu, czy jesteś kolesiem z pakamery speca od przycinania na przegrodach? Weź kilka wdechów i odpowiedz na proste pytanie. Z czego się bierze "dałnsajzing" w patobudowlance? Z troski o dobro klienta? Z dbałości o ekologię i przyszłość naszej planety? Czy jednak powód jest zdecydowanie bardziej prozaiczny? Ja już pomijam fakt, że styropian styropianowi nierówny, a zabudowanie przeżenionej wełny to nie jest jakiś wiekszy problem, bo w praktyce NIKT tego nie sprawdza. Liczy się cena. Poza tym w tak delikatnych sprawach jak akustyka , czy izolacja termiczna liczy się cały system, a nie sam fakt zastosowania tego, czy tamtego materiału. Także wytrzyj z piany buzię i możesz odmaszerować do swoich zajęć. Mimo wszystko, miłego dnia życzę.realista pisze:![]()
![]()
A teraz uspokój się, spuść z tonu, doedukuj, ale w ciszy, nie kosztem czasu innych forumowiczów i przeczytaj na uspokojenie zanim żyłka pęknie
Jak to gdzie, przeczytaj ostatnie dwie strony i skończ się kompromitować, bo aż ze wstydem człowiek to czyta. Najpierw zastanawiałeś się jak przy wg ciebie cienkich ścianach będzie odpowiednia termoizolacja, po czym jak ci gość napisał, że ocieplenie robi się od dawna nie grubością pustaków, a styropianem (czyli w domyśle termoizolacją), to mu wyskoczyłeś z dźwiękoszczelnością, po czym gość napisał ci, że jeden z dwóch podstawowych materiałów jakim jest wełna, jest również głównym materiałem dźwiękoszczelnym. Na co ty złotousty napisałeś że najpierw pisał o styropianie, a potem o wełnie, więc się wg ciebie gubi![]()
Typowym zachowaniem trola, zamiast schować głowę w piasek ze wstydu, że co post to większa twoja kompromitacja, brniesz dalej pisząc banały typu styropian styropianowi nierówny, eureka![]()
Brnij, ja kończę dyskusję, zapewne pojawi się ktoś nowy, kto chwilę z tobą w błotku się potapla, pozwoli ci się kompromitować dalej, a ty zapewne nadal będziesz wykazywał zadowolenie z własnej osoby
Teraz jeszcze doczytałem i weź mi proszę wskaż ten moment w którym piszę choć słowo o TERMOIZOLACJI...Ja myślę jednak, że podłoże Twego ataku jest inne. Jesteś prawdopodobnie sfrustrowanym właścicielem podobnego pierdolnika za milion talarów i pewnie tu Cię boli. Wiesz, że nie jest dobrze i teraz każdego kto odważy się wyłamać z nurtu patodeweloperskiego marketingu próbujesz obrazić. No niestety. Nie każdy jest naiwniakiem wierzącym w duchy.ghd pisze:realista pisze:Najpierw zastanawiałeś się jak przy wg ciebie cienkich ścianach będzie odpowiednia termoizolacja,....
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 41 gości