Czego dowodzi to zdjęcie? To typowe sztuczki deweloperow. Imitacja drewna i beton, beton tu, beton tam. A na zewnatrz jeszcze większa masakra wizualnie. Prosze sie przejsc po okolicznych nowych inwestycjach i porownac sobie.
Tyle, że w wypadku Art C cena jest znacznie niższa niz w sąsiednich inwestycji więc poszli po taniości na maxa.
Na szczęście kazdy coś znajdzie dla siebie, w zależności od zasobności portfela.
Art City Kraków od Ekopark forum opinie o mieszkaniach na Grzegórzkach
Re: Art City Kraków od Ekopark forum opinie o mieszkaniach na Grzegórzkach
Przyznaję, synonim prestiżu i nowoczesności. Ktoś słusznie zauważył, że wygląda jak Avia.

Aga wiem że dobrze się bawisz ale odpuść już te podjudzanie bo robisz trochę zamieszanie na forum i ciężko czytać niektóre tematy gdzie połowa to jakieś przepychanki. Myślałem, że to forum tematyczne, nieco bardziej profesjonalne.

Aga wiem że dobrze się bawisz ale odpuść już te podjudzanie bo robisz trochę zamieszanie na forum i ciężko czytać niektóre tematy gdzie połowa to jakieś przepychanki. Myślałem, że to forum tematyczne, nieco bardziej profesjonalne.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2020, 10:53 przez bono19, łącznie zmieniany 1 raz.
Najciekawsze jest to co się odbija w szybie tych drzwi wejściowych . Tzw.mistrzowie drugiego planu.
Ale z innej beczki - merytorycznie :
Przy okazji tych fotek wyskakuje mnóstwo ofert wynajmu w Art C i okolicy.
Nowiutkie mieszkania, wyposażone, na wysokich piętrach 50 m2 po 2200-2300 do negocjacji. A kawalerki po 1800.
Przecież to nawet przy całorocznym najmie, przy obecnych cenach tej okolicy, generuje ca 3 - 3.5% netto.
Czyżby już tak nasyciła się ta okolica ?
Zaskoczony jestem, bo w Borku jest niewiele taniej...
Ale z innej beczki - merytorycznie :
Przy okazji tych fotek wyskakuje mnóstwo ofert wynajmu w Art C i okolicy.
Nowiutkie mieszkania, wyposażone, na wysokich piętrach 50 m2 po 2200-2300 do negocjacji. A kawalerki po 1800.
Przecież to nawet przy całorocznym najmie, przy obecnych cenach tej okolicy, generuje ca 3 - 3.5% netto.
Czyżby już tak nasyciła się ta okolica ?
Zaskoczony jestem, bo w Borku jest niewiele taniej...
Trochę bym skorygował układ, zmieniłbym toaletę na garderobę. Jakoś toaleta przy lodówce nie jest w moim guście.
Jak podzielisz na pokoje 3500 wyciśniesz z tego może.
Jak podzielisz na pokoje 3500 wyciśniesz z tego może.
Aga, ile zapłaciłeś za m2? Myślę, że to dobra inwestycja, jeśli kupisz w cenie 7K 8K, a nawet 9K jest w porządku, ale zwiększyli cenę do 11k teraz, dlatego zapytałem, czy ludzie myślą, że nadal warto kupować tam
ale chyba bede kupowac na Novum albo Aleja29

Hej
Czy są tutaj mieszkańcy inwestycji Art City? Mam tam rezerwację ale po wpisaniu się na do grupy mieszkańców tego osiedla na fej sie, mam coraz większe wątpliwości. Mieszkańcy borykają się z ogromną ilością niedoróbek, przeciekające okna, wilgoć w mieszkaniach, gnijące panele, głośna wentylacja, niedogrzane mieszkania i niszczone (wandalizm) samochody na parkingach. Na dodatek to osiedle będzie zabudowane sąsiednimi blokami i hotelem. Martwi mnie też bliska obecność torów kolejowych. Do tej pory mieszkałam na mniejszym, bardziej kameralnym osiedlu i przeraża mnie trochę potworna ilość mieszkańców w Art C, ciągłych imprez i hałasów. Czy ktoś dysponuje jakimś doświadczeniem i opiniami na ten temat. Mam jeszcze parę dni na wycofanie się z rezerwacji i i mam wrażenie że to pakowanie kasy w bubel .
Czy są tutaj mieszkańcy inwestycji Art City? Mam tam rezerwację ale po wpisaniu się na do grupy mieszkańców tego osiedla na fej sie, mam coraz większe wątpliwości. Mieszkańcy borykają się z ogromną ilością niedoróbek, przeciekające okna, wilgoć w mieszkaniach, gnijące panele, głośna wentylacja, niedogrzane mieszkania i niszczone (wandalizm) samochody na parkingach. Na dodatek to osiedle będzie zabudowane sąsiednimi blokami i hotelem. Martwi mnie też bliska obecność torów kolejowych. Do tej pory mieszkałam na mniejszym, bardziej kameralnym osiedlu i przeraża mnie trochę potworna ilość mieszkańców w Art C, ciągłych imprez i hałasów. Czy ktoś dysponuje jakimś doświadczeniem i opiniami na ten temat. Mam jeszcze parę dni na wycofanie się z rezerwacji i i mam wrażenie że to pakowanie kasy w bubel .
Prognoza Giovanny. Aktualna prognoza eksperta PKO BP:
https://nieruchomosci.wprost.pl/wiadomosci/10485567/sytuacja-na-rynku-mieszkaniowym-czy-ceny-nieruchomosci-zaczna-spadac.html
https://nieruchomosci.wprost.pl/wiadomosci/10485567/sytuacja-na-rynku-mieszkaniowym-czy-ceny-nieruchomosci-zaczna-spadac.html
Giovanna pisze:Hej
To dosyć powszechna opinia o tym cudzie , też i na tym forum.
Niemniej jeśli chcesz "PRESTIŻU" nie masz wyjścia - trzeba tam zamieszkać. Mimo pleśni na podłodze.
Mar G pisze:Giovanna pisze:Hej
To dosyć powszechna opinia o tym cudzie , też i na tym forum.
Niemniej jeśli chcesz "PRESTIŻU" nie masz wyjścia - trzeba tam zamieszkać. Mimo pleśni na podłodze.
No ale o prestiżu żadnym tam nie ma mowy. Przy dzisiejszych cenach to jedyna opcja gdzie mogłam w tej okolicy znaleźć większe mieszkanie w przyzwoitej cenie. Jak to mówią, masz za co płacisz Ale może taka sytuacja istnieje we wszystkich inwestycjach ? nawet tych drogich? Z drugiej strony aż trudno w to uwierzyć czytając aktualne wpisy mieszkańców.
Prognoza Giovanny. Aktualna prognoza eksperta PKO BP:
No ale ta jest najtańsza w okolicy.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”