Lokum Salsa Kraków (ul. Klimeckiego) / deweloper Lokum - opinie i forum
Re: Lokum Salsa Kraków (ul. Klimeckiego) / deweloper Lokum - opinie i forum
Monitory? Co masz na myśli?
pewno chodzi o widok na biurowce, Pan Mar G jest piewcą wyższości widoku na kopiec Kościuszki nad widokiem na cokolwiek innego (oczywiście, nie mówię, że to źle, każdy ma swoje preferecje). Osobiście mieszkałem kiedys z widokiem na biurowiec i bardzo to sobie chwalilem, lubiłem posiedzieć w oknie przy kawie i poobserwować życie na tych 7 piętrach(wstyd się przyznac) a dodatkowo szklana fasada swietnie doświetlała mi salon
.

Ach, no widok na kopiec byłby lepszy, ale mając do wyboru widok na bloki lub biurowce to zdecydowanie wolę to drugie. Myślę że znacznie mniejsza szansa że ktoś się będzie gapił w okna lub generował jakiś hałas
A do tego wieczorami i w weekendy powinno być tam pusto 

Czy ktos z Was moze ogladal inwestycje na Klimeckiego?
Panie z biura sprzedazy twierdza, ze kierownik budowy nie zgadza sie na prezentacje. Troche mi sie to dziwne wydaje bo stan surowy juz jest a inwestycja ma byc odbierana pomiedzy II a III kwartalem biezacego roku. Bardzo duzo mieszkan jest niesprzedanych.
Myslicie, ze chodzi o halas czy maja cos innego jeszcze do ukrycia?
Panie z biura sprzedazy twierdza, ze kierownik budowy nie zgadza sie na prezentacje. Troche mi sie to dziwne wydaje bo stan surowy juz jest a inwestycja ma byc odbierana pomiedzy II a III kwartalem biezacego roku. Bardzo duzo mieszkan jest niesprzedanych.
Myslicie, ze chodzi o halas czy maja cos innego jeszcze do ukrycia?
Ostatnio zmieniony 24 lut 2021, 14:01 przez Miyashi, łącznie zmieniany 1 raz.
Słyszałem że teraz jest czasowo niedostępne z powodu jakichś prac wewnątrz.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2021, 22:39 przez Bartab, łącznie zmieniany 1 raz.
A pamietasz ktora kaltke ogladales? I jak odczucia wzgledem halasu od Klimeckiego?
Od strony dziedzińca hałasu żadnego nie było a od zewnątrz niestety nie było możliwości wyjścia na balkon bo nie było barierek więc w sumie nie wiem, w mieszkaniu było cicho. Ale przed budynkiem w tamtym miejscu nie ma raczej uciążliwego hałasu, lekki szum od ulic więc zakładam że np na balkonie powinno być podobnie.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2021, 22:40 przez Bartab, łącznie zmieniany 1 raz.
myśląc o jednym z lokali o powierzchni 114 m2. czy można negocjować?
timmons pisze:myśląc o jednym z lokali o powierzchni 114 m2. czy można negocjować?
Tylko nie urządzaj go jak w tym ogłoszeniu ze wspomnianej 114 tki https://www.morizon.pl/oferta/sprzedaz- ... 2038321108

Rak pisze:timmons pisze:myśląc o jednym z lokali o powierzchni 114 m2. czy można negocjować?
Tylko nie urządzaj go jak w tym ogłoszeniu ze wspomnianej 114 tki https://www.morizon.pl/oferta/sprzedaz- ... 2038321108Cena za metr niby dobra.
Podobno książe Monaco to sprzedaje :

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”