Strefa Cegielnia Kraków od Atal (Zesławice ul. Gustawa Morcinka) - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
fjrc

Re: Strefa Cegielnia Kraków od Atal (Zesławice ul. Gustawa Morcinka) - opinie na forum

Postautor: fjrc » 06 lut 2024, 22:11

Też się chętnie dowiem, bo z przyjemnością bym zakupił ;)

Mercy

Re: Strefa Cegielnia Kraków od Atal (Zesławice ul. Gustawa Morcinka) - opinie na forum

Postautor: Mercy » 06 lut 2024, 22:46

Irytuje mnie (chociaż to moja wina, bo zawsze są forumowe trolle) wytykanie ludziom, ktorzy kupuja gorsze lokalizacje za 10k bo ich poprostu NIESTAĆ na:
- złocien po 12-14k
- górke narodową po 14-16k
- czyżyny po 16k
- płaszów po 15k
- portową po 24k

Nie wiem, albo masz kupować 2 pokoje za milion albo nie masz prawa mieszkać w obrębie Krakowa czy co ? Tak, tu też jeżdzą autobusy, 10min jazdy jest dostęp do pętli na Wzgórzach gdzie docelowo ma być metro i podróż do centrum zajmie 30min nawet z takiego zadupia. Prosze mi pokazać perspektywy dojazdu z jakiegoś miejsca gdzie do 500tys kupie ziemie i wybuduje dom 2x większy niż mieszkanie :).

MIECHÓW/RZESZÓW ma oferty już na 9k za metr.

Tuzinek

Postautor: Tuzinek » 07 lut 2024, 0:28

Mercy pisze:Irytuje mnie (chociaż to moja wina, bo zawsze są forumowe trolle) wytykanie ludziom, ktorzy kupuja gorsze lokalizacje za 10k bo ich poprostu NIESTAĆ na:
- złocien po 12-14k
- górke narodową po 14-16k
- czyżyny po 16k
- płaszów po 15k
- portową po 24k

Nie wiem, albo masz kupować 2 pokoje za milion albo nie masz prawa mieszkać w obrębie Krakowa czy co ? Tak, tu też jeżdzą autobusy, 10min jazdy jest dostęp do pętli na Wzgórzach gdzie docelowo ma być metro i podróż do centrum zajmie 30min nawet z takiego zadupia. Prosze mi pokazać perspektywy dojazdu z jakiegoś miejsca gdzie do 500tys kupie ziemie i wybuduje dom 2x większy niż mieszkanie :).

MIECHÓW/RZESZÓW ma oferty już na 9k za metr.

+1

Niektórym wystarczy by żyć w obrębie Krakowa mieć wszędzie blisko autem i tyle. Prawda taka że z tej inwestycji w 7 minut dojeżdżasz do Nowej Huty… Czy to taka tragedia? Raczej nie

Poza tym te mieszkania z początkowych etapów w znaczącej większości sprzedały się w cenie między 8 a 9 tys za metr a to co jest teraz wystawione po 11 to niedobitki. Jeszcze w lipcu dało się za 400 z kawałkiem kupić 50m2.

jankomuzykanto

Postautor: jankomuzykanto » 07 lut 2024, 9:31

LQS pisze:Nisko upadł rynek kupujących. Wiekszosc 1 etapu sprzedane. Jaki sens ma mieszkanie w polach przy s7? Juz wole domek. Tez w polach i tez przy s7. Polowe taniej i 2x wiekszy niz mieszkanko w tej lok.

Wezmę dwie takie działki pod dom w tamtym miejscu za pół ceny, umawiaj już notariusza :D

Mar G

Postautor: Mar G » 02 maja 2025, 15:15

podobnie jak na obwodnicy bliżej Zielonek - ekrany kończą się tam, gdzie rozpoczyna zabudowa blokowa
Załączniki
Zesla.jpg
Zesla.jpg (247.69 KiB) Przejrzano 388 razy
Zeslaa.jpg
Zeslaa.jpg (212.46 KiB) Przejrzano 388 razy

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”