Strefa Cegielnia Kraków od Atal (Zesławice ul. Gustawa Morcinka) - opinie na forum
Re: Strefa Cegielnia Kraków od Atal (Zesławice ul. Gustawa Morcinka) - opinie na forum
Też się chętnie dowiem, bo z przyjemnością bym zakupił 

Re: Strefa Cegielnia Kraków od Atal (Zesławice ul. Gustawa Morcinka) - opinie na forum
Irytuje mnie (chociaż to moja wina, bo zawsze są forumowe trolle) wytykanie ludziom, ktorzy kupuja gorsze lokalizacje za 10k bo ich poprostu NIESTAĆ na:
- złocien po 12-14k
- górke narodową po 14-16k
- czyżyny po 16k
- płaszów po 15k
- portową po 24k
Nie wiem, albo masz kupować 2 pokoje za milion albo nie masz prawa mieszkać w obrębie Krakowa czy co ? Tak, tu też jeżdzą autobusy, 10min jazdy jest dostęp do pętli na Wzgórzach gdzie docelowo ma być metro i podróż do centrum zajmie 30min nawet z takiego zadupia. Prosze mi pokazać perspektywy dojazdu z jakiegoś miejsca gdzie do 500tys kupie ziemie i wybuduje dom 2x większy niż mieszkanie
.
MIECHÓW/RZESZÓW ma oferty już na 9k za metr.
- złocien po 12-14k
- czyżyny po 16k
- płaszów po 15k
- portową po 24k
Nie wiem, albo masz kupować 2 pokoje za milion albo nie masz prawa mieszkać w obrębie Krakowa czy co ? Tak, tu też jeżdzą autobusy, 10min jazdy jest dostęp do pętli na Wzgórzach gdzie docelowo ma być metro i podróż do centrum zajmie 30min nawet z takiego zadupia. Prosze mi pokazać perspektywy dojazdu z jakiegoś miejsca gdzie do 500tys kupie ziemie i wybuduje dom 2x większy niż mieszkanie

Mercy pisze:Irytuje mnie (chociaż to moja wina, bo zawsze są forumowe trolle) wytykanie ludziom, ktorzy kupuja gorsze lokalizacje za 10k bo ich poprostu NIESTAĆ na:
- złocien po 12-14k
- czyżyny po 16k
- płaszów po 15k
- portową po 24k
Nie wiem, albo masz kupować 2 pokoje za milion albo nie masz prawa mieszkać w obrębie Krakowa czy co ? Tak, tu też jeżdzą autobusy, 10min jazdy jest dostęp do pętli na Wzgórzach gdzie docelowo ma być metro i podróż do centrum zajmie 30min nawet z takiego zadupia. Prosze mi pokazać perspektywy dojazdu z jakiegoś miejsca gdzie do 500tys kupie ziemie i wybuduje dom 2x większy niż mieszkanie.
+1
Niektórym wystarczy by żyć w obrębie Krakowa mieć wszędzie blisko autem i tyle. Prawda taka że z tej inwestycji w 7 minut dojeżdżasz do Nowej Huty… Czy to taka tragedia? Raczej nie
Poza tym te mieszkania z początkowych etapów w znaczącej większości sprzedały się w cenie między 8 a 9 tys za metr a to co jest teraz wystawione po 11 to niedobitki. Jeszcze w lipcu dało się za 400 z kawałkiem kupić 50m2.
-
LQS pisze:Nisko upadł rynek kupujących. Wiekszosc 1 etapu sprzedane. Jaki sens ma mieszkanie w polach przy s7? Juz wole domek. Tez w polach i tez przy s7. Polowe taniej i 2x wiekszy niz mieszkanko w tej lok.
Wezmę dwie takie działki pod dom w tamtym miejscu za pół ceny, umawiaj już notariusza

podobnie jak na obwodnicy bliżej Zielonek - ekrany kończą się tam, gdzie rozpoczyna zabudowa blokowa
- Załączniki
-
- Zesla.jpg (247.69 KiB) Przejrzano 388 razy
-
- Zeslaa.jpg (212.46 KiB) Przejrzano 388 razy
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”