Dzień dobry!
Czy ktoś na forum może być zainteresowany 2 etapem inwestycji / rezerwował mieszkanie bądź kupił?
Pękovicka Apartamenty Kraków od Zabielny Invest - forum i opinie o inwestycji
Re: Pękovicka Apartamenty Kraków od Zabielny Invest - forum i opinie o inwestycji
Również jestem ciekaw opinii na temat etapu 2.0, ktoś coś wie?
Re: Pękovicka Apartamenty Kraków od Zabielny Invest - forum i opinie o inwestycji
Ja jestem zainteresowany drugim etapem. Zastanawia mnie droga ujęta w studium bip.krakow.pl/?bip_id=1&mmi=48
Ktos wie co to za inwestycja? Tlumaczyloby to odleglosc miedzy budynkami A i B
Ktos wie co to za inwestycja? Tlumaczyloby to odleglosc miedzy budynkami A i B

Ja kupiłem mieszkanie w budynku A - Pekovicka 2.0. Ktoś z was tez kupił tu mieszkanie ? Z tego co widzę to prace idą naprawdę dobrze
oba budynki już są ocieplone i zrobiona została elewacja. Teraz chyba zaczynaja robić coś z kostka brukowa wiec się dzieje 

. pisze:Z tego co widzę to prace idą naprawdę dobrzeoba budynki już są ocieplone i zrobiona została elewacja. Teraz chyba zaczynaja robić coś z kostka brukowa wiec się dzieje
Wrzucisz jakieś zdjęcia, jak to teraz wygląda, dawno nie byłem w okolicy i chętnie bym zobaczył, jak idzie budowa inwestycji Apartamenty Pękovicka.
Na stronie dewelopera co miesiąc dodawane są zdjęcia : pekovicka2.pl/lipiec-2020-zaawansowanie-prac-budowlanych-2
Tu akurat zdjęcia z 1 września, teraz budynek A jest na wykończeniu elewacji
- Załączniki
-
- 3C1879E8-AD19-4975-BE44-E10D18EA6BDC.jpeg (24.12 KiB) Przejrzano 4993 razy
-
- EB17935F-4A80-4BC6-9C8F-6FC7AA81F354.jpeg (25.16 KiB) Przejrzano 4993 razy
-
- 6D79D45A-CFC6-41D1-9C3A-961B64E683BD.jpeg (24.44 KiB) Przejrzano 4993 razy
Fajne zdjęcia, wygląda na to, że inwestycja Apartamenty Pękovicka wkrótce zostanie ukończona. Ciekawe rozwiązanie z tymi balkonami na górze, ile one będą miały metrów kwadratowych?
To zależy, najlepiej sprawdzić na stronie dewelopera. U mnie jeden balkon ma 9,23 m2 a drugi 2,43 m2 

., witam sąsiada
Pojawiła się już w internecie informacja o budowie dużego osiedla tuż za inwestycją Pękovicka, także okolica bardzo rozwojowa, będą lokale usługowe po sąsiedzku

Pojawiła się już w internecie informacja o budowie dużego osiedla tuż za inwestycją Pękovicka, także okolica bardzo rozwojowa, będą lokale usługowe po sąsiedzku

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”