Dzień dobry,
Otrzymałem pismo informujące o kolejnym opóźnieniu - kolejne 2 miesiące. Oni sobie chyba jaja jakieś robią. W umowie brak zapisu o odszkodowaniu, da się coś ugrać bez niego?
Apartamenty Gusta Kraków od MAWAT Developer - opinie na forum
Re: Apartamenty Gusta Kraków od MAWAT Developer - opinie na forum
To samo u mnie, dodatkowo Mawat teraz Adamczyk, robi się ciekawie 

Myślicie, że to ostatnie takie pismo?
Z czego wynikają faktywnie tak duże opóźnienia?
Z czego wynikają faktywnie tak duże opóźnienia?
Obecnie malo kto moze pozwolic sobie na mieszkanie a tym bardziej od takich pseudo deweloperow jak mawat. I jeszcze w takim miejscu za taka cene.
Fifonz pisze:Dzień dobry,
Otrzymałem pismo informujące o kolejnym opóźnieniu - kolejne 2 miesiące. Oni sobie chyba jaja jakieś robią. W umowie brak zapisu o odszkodowaniu, da się coś ugrać bez niego?
Czy jest gdzieś jakaś grupa osób które zakupiły tam mieszkania ?? Zaczyna właśnie robić się to śmieszne przeniesienie własności koniec Grudnia 2021 później tłumaczenia z Tauronem Ok rozumiem wszystko termin nowy koniec Maja 2022 teraz nowe pismo i kolejne przesunięcie terminu na koniec Czerwca ktoś coś ?? Proszę o ewentualny kontakt w wiadomości prywatnej
Dokładnie to zaczyna być lekkim przegięciem , zapraszam do Wiadomości Prywatnej
¯\ (°_o)/¯ 

Ostatnio zmieniony 27 maja 2022, 11:33 przez zorkadar, łącznie zmieniany 1 raz.
Deweloper Mawat miał przenieść własność z końcem Grudnia 2021 natomiast informowali ze są opóźnienia ze strony Tauron przenosząc termin na koniec Maja 2022 ostatecznie z tego terminu również się nie wywiązują tłumacząc ze nie otrzymali jeszcze pozwolenia na użytkowanie wiec co w praniu jeszcze wyjdzie nie wiadomo
Czy ktoś sprawdzał to pismo z Tauron o opóźnieniu? Mawat kiedyś pisał, że posiada taki dokument do wglądu.... Ogłaszają się z kolejnymi inwestycjami a jednej nie potrafią dokończyć. I jeszcze ta nagła zmiana nazwy na "Adamczyk" daje do myślenia....
Ps. Jak wypadły Wasze odbiory techniczne?
Ps. Jak wypadły Wasze odbiory techniczne?
Twierdzą ze jest do wglądu być może ja będę miał okazje sprawdzić ale w zasadzie co to da jak oni oficjalnie na swojej stronie pochwalili się 28.02.2022 ze stacja z Taurona już Stoi na działce mieli 3 miesiące również nic z tego terminy na odbiór kluczy są wciąż przesuwane. A ty w którym budynku zakupilas/es mieszkanie ?? Jak u ciebie/was po odbiorze technicznym ?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”