Malownicze Tarasy Kraków (Risto Deweloper) ul. Gustawa Morcinka - opinie na forum
-
Re: Malownicze Tarasy Kraków (Risto Deweloper) ul. Gustawa Morcinka - opinie na forum
Ja jestem w trakcie ale pko bp nie ma z tym problemem..nie wiem jak mbank i milenium bo zaltwianie trwa
-
Re: Malownicze Tarasy Kraków (Risto Deweloper) ul. Gustawa Morcinka - opinie na forum
dzin-dzinn pisze:Ja jestem w trakcie ale pko bp nie ma z tym problemem..nie wiem jak mbank i milenium bo zaltwianie trwa
U mnie wszystkim zajmuje sie polecany broker pan Konrad
Fajny projekt z budżetu obywatelskiego dla przyszłych mieszkańców. Przystanek SKA stosunkowo blisko inwestycji. Napewno była by to fajna opcja na dojazdy do centrum w 10-15min
budzet.krakow.pl/projekty2019/915-budowa_przystanku_kolejowego_ska_zeslawice_raciborowice.html

budzet.krakow.pl/projekty2019/915-budowa_przystanku_kolejowego_ska_zeslawice_raciborowice.html
-
Witam,
Najnowsze informacje są takie, że blok numer 2 będzie oddany osobno zgodnie z terminem wskazanym w umowie deweloperskiej.
Najnowsze informacje są takie, że blok numer 2 będzie oddany osobno zgodnie z terminem wskazanym w umowie deweloperskiej.
-
-
Dzień dobry. Czy jest tu ktoś kto już mieszka i mógłby napisać o wrażeniach?
-
Dzien dobry.
Chcialbym zapytac czy ktos kto kupil mieszkanie w bloku nr 2 otrzymal moze informacje odnosnie ukonczenia etapu IV? Pytam bo wg szefa etap mial byc ukonczony we srode ale zadnej oficjalnej komunikacji nie bylo.
Pozdrawiam
Chcialbym zapytac czy ktos kto kupil mieszkanie w bloku nr 2 otrzymal moze informacje odnosnie ukonczenia etapu IV? Pytam bo wg szefa etap mial byc ukonczony we srode ale zadnej oficjalnej komunikacji nie bylo.
Pozdrawiam
-
po zakończeniu VI etapu budowy
obejmującego wykonanie tynków, wylewek posadzkowych i elewacji,
montaż grzejników oraz zakończenie wszelkich prac budowlanych w
budynku,------------------------------------------------------------------------------
Chyba VI?
obejmującego wykonanie tynków, wylewek posadzkowych i elewacji,
montaż grzejników oraz zakończenie wszelkich prac budowlanych w
budynku,------------------------------------------------------------------------------
Chyba VI?
-
Tak. Chodzilo mi o wylewki. Dzin-dzinn,Ty podpisywalas umowe deweloperska jakos w podobnym czasie co my (maj 19), wiec pytanko, czy dostalas powiadomienie o kolejnej transzy z powodu ukonczenia etapu?
-
Witam, my rowniez mamy mieszkanie w bloku nr.2, z informacji jakie posiadam to mieli wzywac rownoczesnie etap IV i V. Wylewki byly robione w piatek 12.07 bo bylismy na budowie. Pan Kierownik nam powiedzial, ze w pazdzierniku blok powinien byc oddany.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”