Giovanna pisze:Trolling powiadasz. No to zainteresowanych odsyłam na stronę grupy Art City na fe jsie gdzie konkretne osoby , mieszkańcy wypowiadaja sie nieanonimowo na temat doskonałości tej inwestycji. Dzisiaj nowy smaczek...zepsuta brama wjazdowa do bloku...musieli zdemontować. To osiedle rozsypie się w ciągu co najwyżej 2 dekad...
PS. Update...dzisiaj od 5 piętra nie działają grzejniki...
Z całym szacunkiem, ale już dawno takich głupich wniosków z powierzchownie liźniętego tematu nie czytałem.
Serio, jeśli ktoś uważa, że na inwestycji X będą mieszkać tacy ludzie, a na inwestycji Y inni to ręce opadają. Mieszkałem na różnych osiedlach, tak samo moi znajomi i bez względu na wiek, cenę i "prestiż" osiedli to wszędzie te same problemy z ludźmi się zdarzały (tą część komentarza odnoszę do innych wypowiedzi cytowanej osoby).
Jeśli chodzi o awarie typu niedziałające grzejniki - no to cóż, jak wszyscy wykańczają mieszkania zimową porą i grzejniki w większości wypadków są zdjęte to niestety odbija się to na ciśnieniu całego układu. Tak, tak będzie i na osiedlach za 5k od metra i za 15k od metra,
"Brama wjazdowa się uszkodziła = blok się rozpadnie w 20 lat" - gratuluję wysokorozwiniętej umiejętności wyciągania wniosków.
Spleśniałe panele, czy tam pognite - no sorry, jak ktoś sobie zamontował tak ma. Co ma osiedle do tego?
Jakoś dziwnym trafem nie mam takich atrakcji, ale co ja tam wiem.
Pozdrawiam