Ranking mówi, jak rozumiem, o świeżakach po dyplomie - nie po 2-3 latach kariery gdy pułapy stawek już inne. sam byłem zaszokowany ich stawkami.
a że ktoś mieszka z Mamusią - może z lenistwa. jak we Włoszech gdzie 40-latki pędzą żywot z rodzicami.
Comarch raczej nigdy nie płacił najlepiej - jedzie właśnie na studentach , którzy są tam krótko.
Ps. Tak. Kiedyś Nowodworek był dobrą, szanowaną Szkołą przez duże S.
Sami absolwenci , a znam kilku z biura, swoich dzieci już tam nie posłały w ostatnich latach.
V, VI, VII, VIII , TL - to obecne adresy.
ale to inne forum a tym.
Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Re: Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Ostatnio spotkałem świeżo upieczonego magistra po automatyce na AGH w salonie porsche, brał nowiutkie 911, co prawda nie za gotówkę ale w kredycie/leasingu - będzie spłacał z zamkniętymi oczami ratkę po 10k miesięcznie
albo mi się to śniło? 

Mar G pisze:Ranking mówi, jak rozumiem, o świeżakach po dyplomie - nie po 2-3 latach kariery gdy pułapy stawek już inne. sam byłem zaszokowany ich stawkami.
a że ktoś mieszka z Mamusią - może z lenistwa. jak we Włoszech gdzie 40-latki pędzą żywot z rodzicami.
Comarch raczej nigdy nie płacił najlepiej - jedzie właśnie na studentach , którzy są tam krótko.
Ps. Tak. Kiedyś Nowodworek był dobrą, szanowaną Szkołą przez duże S.
Sami absolwenci , a znam kilku z biura, swoich dzieci już tam nie posłały w ostatnich latach.
V, VI, VII, VIII , TL - to obecne adresy.
ale to inne forum a tym.
No tak ale 2-3 lata po dyplomie nagle nie zaczęli zarabiać 3 razy tyle

PS. Mój młodszy brat też w zeszłym roku poszedł do VLO bo faktycznie najlepsze. Ale rozmawiałem z nim o tym i mówi, że progi i tak w I są na drugim miejscu a potem na 3 jest II LO. VI,VII,VIII nie mają podejścia to jest różnica 10-15 pkt na 200 w rekrutacji niżej w stosunku do tych w/w. Tak samo w rankingach nic się nie zmieniło

Ostatnio spotkałem świeżo upieczonego magistra po automatyce na AGH w salonie porsche, brał nowiutkie 911, co prawda nie za gotówkę ale w kredycie/leasingu - będzie spłacał z zamkniętymi oczami ratkę po 10k miesięcznie![]()
albo mi się to śniło?
Ja znam świeżo upieczonego magistra Prawa który jeździ G klasą AMG

A tak serio to Ci moi kumple w Krk zarabiali, źle jeden w zeszłym roku pojechał na 2 letni kontrakt do Augsburga a drugi w tym do Monachium.
Bo nie mieli tutaj dobry ofert pracy

-
Co z tym marketem na placu mercedesa? Przecież tyle ludzi musi coś jeść!
Klitsch.K.O pisze:Co z tym marketem na placu mercedesa? Przecież tyle ludzi musi coś jeść!
Na Mercedesie ma być biurowiec. nigdy nie planował tam Pan Sobiesław marketu.
market miałby powstać za plecami 9 piętrowych.
Klitsch.K.O pisze:Co z tym marketem na placu mercedesa? Przecież tyle ludzi musi coś jeść!
Parówy ze stacji możesz jeść

Nowy pisze:Klitsch.K.O pisze:Co z tym marketem na placu mercedesa? Przecież tyle ludzi musi coś jeść!
Parówy ze stacji możesz jeśćEwentualnie śmigać do Biedrony walczyć o zakupy ze studenciakami (z całych do nich szacunkiem)
A poważniej, to ułomnością tej lokalizacji i całej inwestycji, jest brak lokali usługowych.
tak, brak smrodu kebaba będzie nam doskwierał straszliwie...
-
Nowy pisze:Parówy ze stacji możesz jeśćEwentualnie śmigać do Biedrony walczyć o zakupy ze studenciakami (z całych do nich szacunkiem)
A poważniej, to ułomnością tej lokalizacji i całej inwestycji, jest brak lokali usługowych.
Podobno Bottiglieria, Pimiento Argentino Grill i Karakter przenoszą się obok mercedesa, żeby nas karmić. Wpadnij jak znudzi ci się bułka z kotletem.
Cześć, z twojego punktu widzenia, który apartament z 3 sypialniami jest jeszcze wolny?
Dziękuję Ci bardzo!
Dziękuję Ci bardzo!
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”