Czarnowiejska 21 Kraków / kamienica i oficyna - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
KOGO88

Czarnowiejska 21 Kraków / kamienica i oficyna - opinie na forum

Postautor: KOGO88 » 15 kwie 2021, 20:12

Zostało mi kilka dni do podpisania umowy deweloperskiej na mieszkanie w Krakowie przy Czarnowiejskiej, bo nie ukrywam że nastawiam się iż ta miejscówka szybko pójdzie w górę bo jest vis`a`vis dawnych Zakładów Tytoniowych które podobno kupił jakiś Fundusz Kulczyków. No i nie wiem czy to do końca jest prawda z tym Funduszem...?
ma ktoś jakąś wiedzę ? Dzięki za każdą informację : roll:

MrPerfect

Re: Czarnowiejska 21 Kraków / kamienica i oficyna - opinie na forum

Postautor: MrPerfect » 15 kwie 2021, 20:50

Wystarczy poszukaj u wujka Google
gazetakrakowska.pl/nowi-wlasciciele-dolnych-mlynow-10-naszym-celem-jest-dodanie-krakowowi-nuty-swiezosci/ar/c3-15428757

Kogito

Postautor: Kogito » 18 kwie 2021, 21:29

Myślę że to niezły pomysł na inwestycje w sumie to ich znając kompleks szybko powstanie i można się do niego podciągnąć za jakiś czas z ceną jak będziesz sprzedawać. Trochę tajemniczo brzmi „powiew świetności” ale centrum nie jest z gumy i na mieszkaniu w tym miejscu nie stracisz. Tylko trzeba czekać.

Suchy

Postautor: Suchy » 20 kwie 2021, 13:35

Hej
Tak z ciekawości chciałem sprawdzić co za mieszkania i jak cenowo jednak cis strona odmawia posłuszeństwa może ktoś podzieli się o jakiej cenie mowa

pebać jis

Postautor: pebać jis » 20 kwie 2021, 14:20

Suchy pisze:Hej
Tak z ciekawości chciałem sprawdzić co za mieszkania i jak cenowo jednak cis strona odmawia posłuszeństwa może ktoś podzieli się o jakiej cenie mowa

Ciekawe, u mnie normalnie działa. W zakładce mieszkania są ceny. Tak na szybko licząc to jest przedział między 15, a 19 tys/m2. Chyba głównie zależy od piętra, z tego co widzę

ragar

Postautor: ragar » 20 kwie 2021, 14:39

Niestety siłą rzeczy okna na frontowej ścianie kamienicy, to będzie miało niewiele mieszkań w tej inwestycji. Plus taki, że to ścisłe centrum, minus, że ścisłe centrum Krakowa ma też swoje minusy, jeżeli chodzi o mieszkanie. Zwłaszcza jeżeli ktoś chciałby wynająć dla siebie.

Nowy

Postautor: Nowy » 28 gru 2022, 23:37

No to wygląda na to, że skończyli i meblują, patrząc na ilość kartonów z IKEI pod budynkiem.

Obrazek

No i generalnie, to bardzo ładnie wyszło, całkiem elegancko wygląda ta kamieniczka, chociaż nie jest jakaś specjalnie okazała.

Nowy

Postautor: Nowy » 28 gru 2022, 23:39

Za to w oficynie zbudowani nieco więcej. To chyba jest zupełnie nowy budynek.

Obrazek

A tu tył kamienicy, jakoś większej liczby pięter można się tu doliczyć, niż widać z ulicy Czarnowiejskiej.

Obrazek

Moim zdaniem całkiem ładnie to wyszło. A na przeciwko tego budynku ogarniają dawne zakłady tytoniowe przy Dolnych Młynów.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”