Prądnicka 64 Kraków od PMKA Sp. z o.o. Development Sp.k. - opinie na forum
Prądnicka 64 Kraków od PMKA Sp. z o.o. Development Sp.k. - opinie na forum
Kiedyś krążyło kilka wizualizacji, teraz ruszyła strona ze sprzedażą p64.pl. Lokalizacja wydaje się bardzo atrakcyjna, budynek, przynajmniej na wizkach, też. Czy ktoś zna ceny, jakie proponują? Z tego co wyszukałem w sieci, wcześniej robili budynek przy Limanowskiego 37- jest tu ktoś, kto może się wypowiedzieć o swoich doświadczeniach z tym deweloperem?
Re: Prądnicka 64 Kraków od PMKA Sp. z o.o. Development Sp.k. - opinie na forum
pebać jis pisze:Czy ktoś zna ceny, jakie proponują? Z tego co wyszukałem w sieci, wcześniej robili budynek przy Limanowskiego 37
Daj znać, jak się dodzwonisz do nich i dowiesz się, ile sobie wołają za metr kwadratowy. To będzie zupełnie nowy budynek, czy remont czegoś, co tam już wcześniej stało?
Byłeś może w tej okolicy to obejrzeć? Jak wrażenia?
-
Ja pytałem o jedno mieszkanie, koszt za metr to 15tyś, a miejsce postojowe kosztuje szanowni moi 100tyś..
Widok na kaufland i ciągłe karetki na sygnale są zapewne w cenie
Widok na kaufland i ciągłe karetki na sygnale są zapewne w cenie

Ten uroczy blok buduje się na ruinach starej cukierni. Mieszkam praktycznie blok dalej i odkąd się wprowadziłam, cukiernia była nieczynna i leżała odłogiem, ale deweloper już wyczuł okazję.
Lokalizacja jest świetnie skomunikowana, ale obok bloku Szpital, z drugiej strony zaplecze Kauflandu i myjnia, więc trzeba się oswoić z karetkami, wyładowaniem towarów z tirów o 5.00 rano i szumem...z myjni
Lokalizacja jest świetnie skomunikowana, ale obok bloku Szpital, z drugiej strony zaplecze Kauflandu i myjnia, więc trzeba się oswoić z karetkami, wyładowaniem towarów z tirów o 5.00 rano i szumem...z myjni

miku pisze:Ten uroczy blok buduje się na ruinach starej cukierni. Mieszkam praktycznie blok dalej i odkąd się wprowadziłam, cukiernia była nieczynna i leżała odłogiem, ale deweloper już wyczuł okazję.
Wrzucisz jakieś zdjęcie? Nie bardzo sobie to potrafię umiejscowić.
luc pisze:miku pisze:Ten uroczy blok buduje się na ruinach starej cukierni. Mieszkam praktycznie blok dalej i odkąd się wprowadziłam, cukiernia była nieczynna i leżała odłogiem, ale deweloper już wyczuł okazję.
Wrzucisz jakieś zdjęcie? Nie bardzo sobie to potrafię umiejscowić.
damy radę teraz ?

Wow kolejne P 64
rotfl

rotfl

Bardzo dobra okolica, która dla wielu pozostaje w sferze marzeń. Nie tak dobra jak P64, ale w top 5 Krakowa na pewno.
mickpl pisze:Bardzo dobra okolica, która dla wielu pozostaje w sferze marzeń. Nie tak dobra jak P64, ale w top 5 Krakowa na pewno.
p64.pl
TO JEST P64 ..
-
Rak pisze:Wow kolejne P 64
rotfl
o nie, kolejne milion zdjęć zachodzącego słońca z balkonu...

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”