Cześć,
Czy wie ktoś coś na temat inwestycji mieszkaniowej na ul. Prądnickiej, gdzie inwestorem jest ZWSE?
investmap.pl/inwestycja/krakow-budynek-mieszkalno-uslugowy-ul-pradnicka,10322.html
Fakt, że oni będą zajmowali się również wykonaniem trochę odstrasza. Czy próbował ktoś się czegoś dowiedzieć na temat inwestycji?
Pozdrawiam
Inwestycja mieszkaniowa ul. Prądnicka Kraków od ZWSE - opinie na forum
Re: Inwestycja mieszkaniowa ul. Prądnicka Kraków od ZWSE - opinie na forum
Cześć
pojawiła się nowa tablica informacyjna od strony ulicy Prądnickiej, jutro wrzucę wyraźne zdjęcie, ale podstawowa tablica została uzupełniona o inwestora (Angel Green Sp. z o.o. Sp.k), nadzór budowlany oraz termin realizacji - Q1 2019 do Q1 2021.
Rozpoczęcie Styczeń 2019 (nie widziałem nawet wbitej łopaty
)
Dzwoniłem do ZWSE - niestety Pan nie mógł mi udzielić informacji, powiedział że skoro nie ma niczego oficjalnego na tablicy to on mi nie powie co/kto się tam buduje.
pojawiła się nowa tablica informacyjna od strony ulicy Prądnickiej, jutro wrzucę wyraźne zdjęcie, ale podstawowa tablica została uzupełniona o inwestora (Angel Green Sp. z o.o. Sp.k), nadzór budowlany oraz termin realizacji - Q1 2019 do Q1 2021.
Rozpoczęcie Styczeń 2019 (nie widziałem nawet wbitej łopaty

Dzwoniłem do ZWSE - niestety Pan nie mógł mi udzielić informacji, powiedział że skoro nie ma niczego oficjalnego na tablicy to on mi nie powie co/kto się tam buduje.
Re: Inwestycja mieszkaniowa ul. Prądnicka Kraków od ZWSE - opinie na forum
Projekt AT Architekci z tego co udało się znaleźć w necie
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”