Witam,
Interesuje się inwestycją "dom przy bonarce" Mochnackiego 40 (solart developer/ Moon Office). Chciałbym się dowiedzieć czy ma ktoś więcej informacji na ten temat lub opinie na temat tej inwestycji? Czy warto kupować mieszkanie w "domu wielorodzinnym" zamiast bloku ? Budowa rozpoczeła się w 2018 a jest jeszcze sporo mieszkań wolnych w cenie od 7500 zł /m2 i nie wiem czy powodem tego jest cena,lokalizacja czy nie atrakcyjnośc inwestycji
Z góry dziękuje za odpowiedź
Mochnackiego 40 - Dom przy Bonarce Kraków od Moon Office / opinie na forum
Re: Mochnackiego 40 - Dom przy Bonarce Kraków od Moon Office / opinie na forum
Faktycznie, jeżeli kogoś interesuje zakup mieszkania w Podgórzu Duchackim, to pojawiła się nowa inwestycja - Dom przy Bonarce / Mochnackiego 40 Kraków. W zasadzie lokalizacja jest całkiem niezła, nie ma stamtąd daleko do Kamieńskiego, Bonarka niedaleko, okolica się mocno zmienia w ostatnich latach.

Wizualizacja dewelopera Moon Office
Sam budynek, to wygląda trochę, jak współczesny styl zakopiański, z tym spadzistym dachem. Ale generalnie duże okna, spore balkony, chyba całkiem ciekawa inwestycja. Deweloper Moon Office też już ma za sobą projekt, który chyba zrealizował z sukcesem, wiec wyglada to całkiem obiecująco. Ktoś dowiadywał się czegoś więcej, jakie ceny mieszkań? Podzielicie się informacjami i tym, jakie macie opinie, na forum?

Wizualizacja dewelopera Moon Office
Sam budynek, to wygląda trochę, jak współczesny styl zakopiański, z tym spadzistym dachem. Ale generalnie duże okna, spore balkony, chyba całkiem ciekawa inwestycja. Deweloper Moon Office też już ma za sobą projekt, który chyba zrealizował z sukcesem, wiec wyglada to całkiem obiecująco. Ktoś dowiadywał się czegoś więcej, jakie ceny mieszkań? Podzielicie się informacjami i tym, jakie macie opinie, na forum?
Jedynie 15 miejsc postojowych, brak komórek lokatorskich, nie ma informacji o tym czy jest winda.
Lokalizacja jak dla mnie niezła.Bardzo blisko do ronda Matecznego/ Kalwaryjskiej ( 5 przystanków)
Bywam tam ostatnio często i widzę że niesamowicie się rozwinęła przez ostatnie lata.
Komunikacja miejska z Walerego Sławka też ok.
Lokalizacja jak dla mnie niezła.Bardzo blisko do ronda Matecznego/ Kalwaryjskiej ( 5 przystanków)
Bywam tam ostatnio często i widzę że niesamowicie się rozwinęła przez ostatnie lata.
Komunikacja miejska z Walerego Sławka też ok.
-
ten projekt, hm... wygląda dość osobliwie
Widzę, że w tej inwestycji zostały 3 największe mieszkania, na całkiem spoko przecenach ~7900/m2. Powie mi ktoś jakie są minusy tych mieszkań, że jeszcze nie zeszły, bo powiem, że sama inwestycja jest interesująca.
Zerkam. Widzę 2-poziomowe "mieszkanie". Jak za bieganinę po schodach to i tak są bardzo wysokie ceny. Bieganina po schodach jako "mieszkanie" nigdy nie była popularna i takie lokale zawsze były znacznie tańsze a i tak najpóźniej się sprzedawały.
Jak już biegać po schodach, to lepiej w połowie bliźniaka albo w domu. No, może ewentualnie gdzieś w jakimś naprawdę wybitnym miejscu w centrum.
NIe idź tą drogą i nie biegaj po schodach.
Jak już biegać po schodach, to lepiej w połowie bliźniaka albo w domu. No, może ewentualnie gdzieś w jakimś naprawdę wybitnym miejscu w centrum.
NIe idź tą drogą i nie biegaj po schodach.
Moim zdaniem układy nie przekonują: kuchnie małe, ciemne, ścian jak na lekarstwo (trzeba jeszcze dodać grzejniki, których rzuty nie uwzględniają), salony wąskie, podłużne, schody zajmują dużo miejsca. Trudno jest mi zrozumieć, dlaczego architekci projektują takie mieszkania, z jakich założeń wychodzą?
mayger pisze:Widzę, że w tej inwestycji zostały 3 największe mieszkania, na całkiem spoko przecenach ~7900/m2. Powie mi ktoś jakie są minusy tych mieszkań, że jeszcze nie zeszły, bo powiem, że sama inwestycja jest interesująca.
Mieszkania fajne, widac ze spoko inwestycja sprzedana prawie w 100% kameralna inwestycja. Dobry wybór w takiej lokalizacji to dobra cena.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”