Na Dąbiu Kraków - CABA deweloper (ul. Lema / Dąbska) - forum i opinie
Na Dąbiu Kraków - CABA deweloper (ul. Lema / Dąbska) - forum i opinie
Zdaje się, że w okolicy Parku Lotników Polskich wkrótce powstanie jeszcze jedna inwestycja mieszkaniowa w okolicach ul. Lema i Dąbskiej, a ma ją zbudować deweloper CABA. O ile dobrze pamiętam, to oni tam już całkiem sporo zbudowali, a wszystko wskazuje na to, że to jeszcze nie będzie koniec ich działalności w tej okolicy. Może są jacyś mieszkańcy zbudowanych przez nich bloków, którzy podzieliliby się opinią na forum o tym, jak się mieszka w budynkach od nich, jakiej są jakości itp. Co myślicie o tej lokalizacji? Jeszcze do niedawna działki, dzikie zarośla i nieużytki, a dzisiaj spore osiedla mieszkaniowe.
Re: Na Dąbiu Kraków - CABA deweloper (ul. Lema / Dąbska) - forum i opinie
Jak dla mnie miejsce jest slabe. Znaczy druga linia zabudowy w miare ok. Ale te mieszkania z widokiem na lema, z ciaglym halasem z trasy rajdowej 2x4 to troche slabo. Auta jadace 50km/h potrafia halasowac, a co dopiero 4 pasy w jedna strone i auta mknace kolo 100km/h bo tam takie predkosci ludzie rozwijaja.
-
Cześć,
wiadomo coś więcej w sprawie tej inwestycji?
-
rainbownail pisze:Cześć,
jest już strona:
nadabiu.pl
Ceny atrakcyjne jak na okolice, ale jak to bywa wszystkie mniejsze mieszkania poszly : lol:
Wygląda na to, że sam budynek będzie całkiem spory, może nie na wysokość, ale jeżeli chodzi o długość, to robi wrażenie:

Wizualizacja: deweloper CABA
Samych nowych mieszkań w Krakowie ma być tam niecałych 120, więc całkiem sporo, dużo jest też jeszcze wolnych, więc jest w czym wybierać. Spojrzałem też pobieżnie na ceny, i wychodzi, że trzeba zapłacić gdzieś pomiędzy 8 000 zł a 9 500 - jakie macie opinie o takich cenach w tej okolicy?

Wizualizacja: deweloper CABA
Samych nowych mieszkań w Krakowie ma być tam niecałych 120, więc całkiem sporo, dużo jest też jeszcze wolnych, więc jest w czym wybierać. Spojrzałem też pobieżnie na ceny, i wychodzi, że trzeba zapłacić gdzieś pomiędzy 8 000 zł a 9 500 - jakie macie opinie o takich cenach w tej okolicy?
Jak dla mnie słabe jest to, że nawet w dużych mieszkaniach w większości jest tylko jedna łazienka. Teraz już poniekąd standardem jest przy mieszkaniach 3-pok, żeby było dodatkowo choć wc (w którym w razie czego można wstawić prysznic).
wiekszosc zarezerwowa, tak szybko? o co chodzi???
Co sądzicie o tej inwestycji ?? Ceny sa bardzo w porzadku . Jak dla mnie ten budynek wyglada troche jak szpital. Ale lokalizacja bardzo na plus .
-
Kiedy ruszyla sprzedaz, skoro 3/4 mieszkan juz zarezerwowanych?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”